2777
2789
عنوان

گروه رژیم سیب

| مشاهده متن کامل بحث + 7554 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بود شکوه جون هممون کاهشای بالای یک و نیم داشتیم

چقدر عالی واقعا بهتون تبریک میگم خوش به حالتون من که طبق معمول از قافله جاموندم.

سها جون هفته دیگه رژیم را عوض میکنین؟

یا دوباره همین سیب را میگیرین؟

چقدر عالی واقعا بهتون تبریک میگم خوش به حالتون من که طبق معمول از قافله جاموندم. سها جون هفته دیگه ...

مرسی عزیزم

اشکال نداره تو که واقعا نمیتونستی

اره شنبه رژیم نسکافه یا پروتئین داریم

نصف سیب  بدون ورزش     رفتم خونه ورزش میکنم

سها جووون

من خیلی گرسنم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
مرسی عزیزم اشکال نداره تو که واقعا نمیتونستی اره شنبه رژیم نسکافه یا پروتئین داریم

امکانش هست من شنبه رژیم سیب بگیرم؟.

البته اگه تا،پنج شنبه گلنوش خوب شده باشه بچم همش مثل یه تیکه گوشت افتاده رو زمین باورت میشه از شنبه تا الان لب به غذا نزده .هر چی بخوره بالا میاره فقط شیر و چیزای رقیق میخوره .

غذا اصلا نمیخوره

امکانش هست من شنبه رژیم سیب بگیرم؟. البته اگه تا،پنج شنبه گلنوش خوب شده باشه بچم همش مثل یه تیکه گو ...

قربونت برم بچه ی اینجوری رو حتما بستی میکنن. ببرش بیمارستان مخصوص کودک حتما بیشتر رسیدگی میکنن

ایشالله که زودتر خوب بشه   

اره شنبه میتونی سیب بگیری

قربونت برم بچه ی اینجوری رو حتما بستی میکنن. ببرش بیمارستان مخصوص کودک حتما بیشتر رسیدگی میکنن ایشا ...

خاک برسرشون کنن با این بیمارستاناشون دوشنبه بردمش بیمارستان میگن دکتر اطفال نیستش امروز نمیاد برای بخش اطفال هم باید برای بستری از قبل نوبت بگیرین .

مثلا بیمارستان خصوصی هم بردمش خیر سرم .

بخدا دیگه موندم چیکارش کنم یکم جون بگیره میترسم سو تغذیه گرفته باشه فکر اب میوه و این چیزا را برای اینکه بخوره با سرنگ میریزم تو دهنش وگرنه هیچ جوره نمیخوره

خاک برسرشون کنن با این بیمارستاناشون دوشنبه بردمش بیمارستان میگن دکتر اطفال نیستش امروز نمیاد برای ب ...

فدات شم دخترتو چندجا ببر بستریش کنن لااقل بهش سروم وصل کنن.