2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی چیزا معمولا سالاد های مختلف رو امتحان میکنم با آش های مختلف و خوراک های سبزیجات و این چیزا چون ...

خیلی سخته رعایت این رژیم

ماشالا به ارادتون

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته
پس همدردیم. واقعا حس بدیه. 

بله. .....من دیگه باورم شده اون منو نمیخواد. ... چون حتی نمیره یه نوار برام بخره. .... خودم با وضعیت بدم میرم نوار میخرم. .... باورت میشه اصلا باهام حرفم نمیزنه توی عادتم. ..... بعد روزی که پاک میشم آقا مهربون میشه خاک برسرش کنن. ....

بله. .....من دیگه باورم شده اون منو نمیخواد. ... چون حتی نمیره یه نوار برام بخره. .... خودم با وضعیت ...

یعنی آدم می مونه به همچین مردهایی چی بگه. شوهر من میره نوار میخره. اما وقتی برمیگرده میگه آدم بره انقدر پول بده پای نوار. ظلمه. اگه پای غذا بدی میگی خب خوردم. پای لباس بدی میگی خب پوشیدم. اما پای این چیزا پول دور ریختنه. یا اینکه میگه نمیتونی کاری کنی که مصرف نوارت کمتر بشه. یا کاری کنی تعداد روزها کمتر بشه

زندگی متاهلی فقط اونجایی که وقتی پریود نیستی شبها شوهر از کنارت تکون نمیخوره. اما وقتی پریودی, میره ...

چررررررررررااااااااا

یعنی چییییییی

مگه تو‌عروسک‌جنسی هستی فقط 

این‌دوران بهش نیاز داری که ارومت کنه 

لطفا لایکم‌نکنید😒 مرسی
یعنی آدم می مونه به همچین مردهایی چی بگه. شوهر من میره نوار میخره. اما وقتی برمیگرده میگه آدم بره ان ...

بگه خو لازم نیس محلش بدی ک سخت نگیر بابا

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
بله. .....من دیگه باورم شده اون منو نمیخواد. ... چون حتی نمیره یه نوار برام بخره. .... خودم با وضعیت ...

خب تو‌هم اون‌موقع جبران کن واسش

نمیتونم 

نمیخوام 

کار دارم‌

لطفا لایکم‌نکنید😒 مرسی
26 سالشه. خودم هم روزهای اول باورم نمیشد. اما الان دیگه عادت کردم. فقط بعضی مواقع مثل امشب دیگه خیلی ...

پیر و‌اینا هم که نیستتتت

وای خدا بهت صبر بده عزیز دلم 

اصن شوکه شدم 

لطفا لایکم‌نکنید😒 مرسی
26 سالشه. خودم هم روزهای اول باورم نمیشد. اما الان دیگه عادت کردم. فقط بعضی مواقع مثل امشب دیگه خیلی ...

وای چقد حالم بد شد 😔 الهی بمیرم حستو درک میکنم با اینکه تجربش نکردم 😔

پیر و‌اینا هم که نیستتتت وای خدا بهت صبر بده عزیز دلم  اصن شوکه شدم

مرسی گلم. نه ولی به ناز و ادا به خصوص این چیزا اهمیت نمیده. میگه اگه زنها انقدر حالشون بد میشه, پس چرا من تو این مدت مال مامان و خواهرام متوجه نشدم. پس حتما تو زیاد ناز میکنی. در صورتیکه خب هرکسی یه جوریه. دیگه. در ضمن ناز نمیکنم. آدم واسه کسی ناز میکنه که نازشو بکشه

وای چقد حالم بد شد 😔 الهی بمیرم حستو درک میکنم با اینکه تجربش نکردم 😔

مثلا دوستهام هستن که وقتی پریود میشن شوهراشون واسشون چیزهای مقوی میخرن. اما شوهر من یه نوار بهداشتی خریدن هم حیفش میاد. همیشه میگفتم شوهر منم یه روزی یاد میگیره. اما حیف که حسرتش به دلم موند