2777
2789
مرسی گلم. نه ولی به ناز و ادا به خصوص این چیزا اهمیت نمیده. میگه اگه زنها انقدر حالشون بد میشه, پس چ ...

وای بهش بگو چهار تا مقاله پزشکی بخون اطلاعاتتو ببر بالا از پشت کوه اومده ک نیستی 

یکی هست ک اصلا نمیفهمه کی پریود میشه و تموم میشه 

یکی هست از درد زمینو گاز میگیره 

مرسی گلم. نه ولی به ناز و ادا به خصوص این چیزا اهمیت نمیده. میگه اگه زنها انقدر حالشون بد میشه, پس چ ...

او‌دیگه هرچیم بگی اون نمی فهمهه

راس میگن خانواده خیلی مهمه 

ولش کن 

ولی همچنان نازو واسه خودتم که شده داشته باش 

کم‌کم میفهمه ایشالله

لطفا لایکم‌نکنید😒 مرسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا دوستهام هستن که وقتی پریود میشن شوهراشون واسشون چیزهای مقوی میخرن. اما شوهر من یه نوار بهداشتی ...

واقعا باید اینارو بهش یاد بدی 

دیدگاهش انگار انسان های ما قبل تاریخه

یعنی آدم می مونه به همچین مردهایی چی بگه. شوهر من میره نوار میخره. اما وقتی برمیگرده میگه آدم بره ان ...

غصه نخور عزیزم. .... شوهر منم بدتر از شوهر توئه. .... دیگه چه میشه کرد جز تحمل. .... 

خب خودت میدونی که آدم تو این مواقع خیلی حساس میشه. روزهای دیگه بگه اشکال نداره. اما این روزها واقعا ...

منم این روزا مدام دعوا دارم خیلی توقعات دارم ولی درک نمیکنه گاهی اوقات شوهرم

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
او‌دیگه هرچیم بگی اون نمی فهمهه راس میگن خانواده خیلی مهمه  ولش کن  ولی همچنان نازو واس ...

امروز با این حالم رفتم خونه تکونی کردم. بعدش خیلی حالم بد بود. در جواب این همه زحمت من بهم گفته مگه مجبوری؟؟!!!

زندگی متاهلی فقط اونجایی که وقتی پریود نیستی شبها شوهر از کنارت تکون نمیخوره. اما وقتی پریودی, میره ...

دقیقا فکر کردم فقط ما اینطوربم 😂😂😂

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
امروز با این حالم رفتم خونه تکونی کردم. بعدش خیلی حالم بد بود. در جواب این همه زحمت من بهم گفته مگه ...

ما زنا گاهی خودمون برا خودمون ارزش قائل نیستیم 

شما ک پریودی راحت استراحت میکردی بیکاری بشینی خونه تکونی کنی ک تهش اینو بگه؟

می خوام ک اصن تمیز نشه 

والا 

واقعا باید اینارو بهش یاد بدی  دیدگاهش انگار انسان های ما قبل تاریخه

بهش گفتم. میگه این چیزا رو چرا موقع آشنایی و خواستگاری نگفتی که من از اول بگم موافق این لوس بازیها نیستم. 

یعنی آدم می مونه به همچین مردهایی چی بگه. شوهر من میره نوار میخره. اما وقتی برمیگرده میگه آدم بره ان ...

بگو وقتی استفاده میکنی خوبه . وقتی ۷ روز عذر دارم بده . و بگو چیز عجیبی نیست همه خانما اینطورن یه چیز خدادادیه . بگواگر همین پربودی نبود تو هم الان نبودی . 

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
ما زنا گاهی خودمون برا خودمون ارزش قائل نیستیم  شما ک پریودی راحت استراحت میکردی بیکاری بشینی ...

آخه منم تو این مدت میخوام خودمو با یه چیزی مشغول کنم که کارهای اون منو عصبی تر نکنه. 

بهش گفتم. میگه این چیزا رو چرا موقع آشنایی و خواستگاری نگفتی که من از اول بگم موافق این لوس بازیها ن ...

ای دیگه چ ادمیه

بگو دیگه همینم مونده بود روز خواستگاری بگم من پریود میشم حالم بد میشه هاااااا،حواست باشه هااا😕😕😕

بگو تو اطلاعاتتو بالا ببر و ب روز باش 

وگرنه هیچ دختری روز خواستگاری نمیگه این موضوع رو 

چون ی موضوع طبیعی و عادی هست برا تو ناشناخته هست جناب