2777
2789
خب تو‌هم اون‌موقع جبران کن واسش نمیتونم  نمیخوام  کار دارم‌

دقیقاااااا همینکارو میکنم براش. ..... میگم توی سختی کنارم نبودی حالا میخای بیام بهت لذت بدم ؟؟؟  من زنی هستم که شوهرم توی عادتم باهام مهربون باشه اون یکماه واقعا زندگی رو براش بهشت میکنم به خودشم اینو گفتم. ...ولی اگر بهم توجه نکنه توی زمان مریضیم منم بدجور تلافی میکنم یعنی اون یه ماه رو زهرمارش میکنم 😊😊😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو وقتی استفاده میکنی خوبه . وقتی ۷ روز عذر دارم بده . و بگو چیز عجیبی نیست همه خانما اینطورن یه چی ...

آره بهش گفتم مال همه همینه. میگه نه اینجوری هم نیست. رفتم از مامانم پرسیدم گفته بعضیها 3 روزه پاک میشن. مال تو چرا 8 یا 9 روز طول میکشه؟؟؟ باورتون میشه روزهای آخر دیگه اصلا صبر نداره. همش میگه گناهش به گردن میگیرم اما تو بزار کارمو بکنم

آخه منم تو این مدت میخوام خودمو با یه چیزی مشغول کنم که کارهای اون منو عصبی تر نکنه.  

اشتباه میکنی جانم 

بی خیال باش و ب خودت برس و استراحت کن 

این جوری از لحاظ روحی اون بهمت میریزه از لحاظ جسمی هم با کار کردن خودتو اذیت میکنی 

قشنگگگگ راحت و ریلکس استراحت کن و خودتو تقویت کن 

حتی اگه دو روز اول درد داری ی غذای سر دستی درست کن 

اگه اعتراض کرد بگو خودت گفتی مگه مجبورم ک کار کنم 😒😒 منم استراحت کردم عزیزم 

خیلی نامردیه که اینطوری آدم فکر میکنه فقط واسه احساس نیازش میخوادش...

نامرد تراز اون زن بدبخت داری تو پریودی درد میکشه و مرد بی وجدان تو فکر لذتشه😥

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
دقیقاااااا همینکارو میکنم براش. ..... میگم توی سختی کنارم نبودی حالا میخای بیام بهت لذت بدم ؟؟؟  ...

خب واکنش اون چیه؟ شوهرمن قبول نمیکنه. به زور دعوا هم شده میخواد کارش راه بیفته

آره بهش گفتم مال همه همینه. میگه نه اینجوری هم نیست. رفتم از مامانم پرسیدم گفته بعضیها 3 روزه پاک می ...

شما آی یو دی استفاده میکنید؟؟  بگو  مریضی و عفونت و هزار کوفتش برای منه . نه برای تو. وای خیلی بدم میاد . زن باید تو پریودی راحت باشه . من به شوهرم میگم خواهشا بزار تو پریودی راحت دردمو بکشم و اصلا نزدیکم نشو 

آخ گل گفتی اونم با دو تا بچه کوچیک و فکر نهار شام خیلی سخته شوهر من که هنوز نهارو نخورده میگه شام چی ...

مردا کلا بنده شکم و زیر شکم هستن