2777
2789
عنوان

گشت

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 23 پست
نمیدونم ب طعنه گفتی یا پیشنهاد بود ولی در هر صورت اگه طعنه بود بگم ک دوس پسر ندارم با نامزدم میخام ب ...

من که همیشه میرم کافیشاپ😂

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا طعنه نبود کاملا جدی بود  حالا که نامزدین برین حرم هم زیارت هم باهم اشنا میشین چه عیبی دار ...

اها بازم ممنون از نظرت  

اشنا هستیم پسرداییمه،ولی حرم نمیدونم چرا دلم نمیخاد برم چون هم پنهونیه نمیخام ب اسم اونجا دروغ بگم هم چون واسه تولدش میخایم بریم بیرون میخام یجای دنج باشه مثل کافی شاپ ولی چون میگن ی مدته گشت باز گیر میده خیلی میترسم چون اگه خونواده ها بفهمن خیلی بد میشه واسمون یسری مشکلات هس بین خونواده ها

اها بازم ممنون از نظرت     اشنا هستیم پسرداییمه،ولی حرم نمیدونم چرا دلم نمیخاد برم چون هم ...

انشالله زودتر بهم برسین 

معمولا پسرها تو شهرشون یکی دوتا کافی شاپ میشناسن که تو تیر راس گشت نیست 

ببین نامزدت جایو نمیشناسه 

ولی به کافی شاپ زیاد گیر نمیدن 

چون اکثر زن و شوهرا میرن کافی شاپ 

من مامان شدم🥲
کافی شاپ چطور؟؟یا سینما؟

عالیه عزیزم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
تا حالا ازین مشکلا پیش نیومده واست؟؟

نه عزیزم تویه کافیشاپا نه سینماام بعضیامیرن ولی همون کافیشاپ بهتره خیلیم خوبه اگه ام گشت گرفتتون با یکی هماهنگ کنین که درستش کنه مثلابگه باباتونه😂

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده