2777
2789
عنوان

درد دل 💔

229 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. لطفا کامل پست منو بخونید و هرکس راهکار و نظری داره بگه ممنون.

من دوسال پیش یعنی وقتی ۲۳ سالم بود ازدواج مجدد کردم .تکفرزند هستم. شوهرم پسر ۵ ساله داشت از ازدواج قبلش. از وقتی مادرشوهرم اوند خواستگاری گفت پسرم هیچچچچییی کم‌نذاشت واسه زنش. 

بگذریم. دیدیم خانواده اصیلی هستن و پسرشونم اهل کاره و زندگی. قبول کردیم و عقد کردیم. قبل عقد هم‌من گفتم باید یه سرویس بخرید .شوهرم‌گفت بعدا میخریم ولی من قبول نکردم.خلاصه مادرش رفت با هزینه پسرش یه سرویس پر از نگین و نازک خرید. یه عقد ساده گرفتیم. سر عقد هم خانواده شوهرم‌هییچی هریه ندادن. فقط دامادشون ک میلیارده و مثل ما بالاشهر نشین هست ۵۰۰ داد. خانواده منم هرکدوم سکه دادن بهمون.  بعد ازدواج‌فهمیدم‌شوهرم ۴۰ ملیون بدهی داره. ۲۰ ملیون ب پدر زت سابقش و ۲۰ ملیونم بابت ولخرجی های زنش بدهکاره ب همکاراش. من ۲۰ ملیون کمکش کردم و پول پدرزن سابقشو داد و زمینشو پس گرفت. قراره زمینو هروقت فروخت پول منو بده. ک الان سندش دست پدرشه و اون باید اجازه فروش بده . خلاصه تو این دوسال شوهرمن مرتب میگه پول ندارم‌مول مال مردمه و دوتومن دوتومن میریزه بحساب طلبکارا. منم همش از اول چیزایی ک میخواستم از خودم‌ مایه گذاشتم. اتلیه منو نبرد یه عکس نگرفت. تا یکسال التناس میکردم اک بچمون بگ عکس ندارید چی بگم من ارزو دارم. تااااینکه هدیه تولد اولین سال من یه لباس مجلسی خرید باعیدی های خانواده ی ما. و تولدم ک پدر و مادرش رادعوت کرده بودم ک خیلیم ادعا دارن پولدارن و حاجی هستن دونفری فقططط ۵۰‌تومن تو پاکت دادن بمن. خانواده منم طبق معمول بهم طلا دادن ولی خیلی جلوی مادربزرگم خجالتزده شدم ‌.

خلاصه توی هیچ منسبتی هیچ هدیه خوبی بمن ندادن. حتی شوهرم‌ 😞     فقط  امسال تولدم ک شوهرم میخاست برام گوشواره بخره منو برد پاساژ و مرتب گفت پول ندارما. منم مونده بودم  پس براچی منو برده . منو کنف میکرد. تااینکه یحا برد منو و قسطی خرید. منو مثلا سوپرایز کرد.  خیلی حس بدی بهم دست داد. شخصیت منو له کردن. گوشیمم دزد زد و شوهرم ۲ تومن داد دستم گفت برو گوشی چینی بخر دیگ‌ پول ندارم.منم مجبورشدم  ۲ تومن دیگ از مامانم قرض بگیرم و یه سامسونگ مدل پایین بخرم. خلاصه شوهرم هرکاری کرده یه خون به جیگر کرده منو.  خانوادشم خیلی پولدارن و همش درحال جمع پول هستن‌. چندتا مغازع دارن ولی ب پسراشون اجاره دادن . خیلی سخت میگیرن. باابن حال شوهرم میگ من پای‌مدرمم بوس میکنم واسه چیزایی ک بهم دادن.  خلاصه دوستان شوهرم هرچیزی برام میخره با اخم و تخم و ندارم ندارمه... یعنی زن قبلش خییلی خرج میکرده ولی ب من ک رسیده خسیس شده و بدهکاریاشو میده.‌‌‌....😔 چکارکنم

تازه پولمم بهش دادم ولی قدر نمیدونه

شاید اشتباه میکنم ولی حسم اینه که شما از اول به شوهرتون القا کروین که میخواین ازش پول بکنید یعنی شما رو توی تیم خودش نمیبینه و حس میکنه به مالش چشم دارین شایدم از تجربه بد قبلیش سرچشمه میگیره ولی کلا باید این رویه مال من پال تو جمع بشه از زندگیتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا با وجود تکفرزندی با مرد طلاق گرفته بچه دار ازدواج کردی؟!

یعنی نمیدونی.شوهر نیست دیگه 

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

بیخیال سره این چیزا اوقات خودتو تلخ نکن،زندگی کن و خوش باش با همین چیزهایی که داری ،همیشه خودتو خوشحال نشون بده و هر کار کوچکی که شوهرت کرد ازش تشکر کن و خوشحال شو،بهش بگو مثلا خیلی دوست دارم فلان چیزو داشته باشم،و این طوری کم کم ذهنشو آماده کن عزی م،مطمئن باشه همه چیز درست میشه نازنین

یا عماد من لا عماد له,,,,
شاید اشتباه میکنم ولی حسم اینه که شما از اول به شوهرتون القا کروین که میخواین ازش پول بکنید یعنی شما ...

شوهرم اکثرا میگه همه چی داری یا ۱۰ تا مسلا عطر داری درصورتیک من ندارم انگار با قبلی اشتباهم میگیره . مثلا میگ زنها خییلی هرج ارایشگاه میکنن درشورتیک من ۶ماه یکبار میرم...حرصم میگیره خیلی

بیخیال سره این چیزا اوقات خودتو تلخ نکن،زندگی کن و خوش باش با همین چیزهایی که داری ،همیشه خودتو خوشح ...

ممنون دوست عزیز... شوهرم تازگیا خیلی طلبکارشده. بدبرخورد میکنه.. از خنده ی من سواستفاده میکنه

چون زن قبلش ولخرج بوده الان میترسه..بنظرم بایداعتمادشوجلب کنی

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

حیف تو که با سن کم و پشتوانه خوب پدر ومادرت همسر ایشون شدی😑.

کاش مونده بودی خونه پدرت لذت دنیا رو میبری

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .