سلام دوستان. لطفا کامل پست منو بخونید و هرکس راهکار و نظری داره بگه ممنون.
من دوسال پیش یعنی وقتی ۲۳ سالم بود ازدواج مجدد کردم .تکفرزند هستم. شوهرم پسر ۵ ساله داشت از ازدواج قبلش. از وقتی مادرشوهرم اوند خواستگاری گفت پسرم هیچچچچییی کمنذاشت واسه زنش.
بگذریم. دیدیم خانواده اصیلی هستن و پسرشونم اهل کاره و زندگی. قبول کردیم و عقد کردیم. قبل عقد هممن گفتم باید یه سرویس بخرید .شوهرمگفت بعدا میخریم ولی من قبول نکردم.خلاصه مادرش رفت با هزینه پسرش یه سرویس پر از نگین و نازک خرید. یه عقد ساده گرفتیم. سر عقد هم خانواده شوهرمهییچی هریه ندادن. فقط دامادشون ک میلیارده و مثل ما بالاشهر نشین هست ۵۰۰ داد. خانواده منم هرکدوم سکه دادن بهمون. بعد ازدواجفهمیدمشوهرم ۴۰ ملیون بدهی داره. ۲۰ ملیون ب پدر زت سابقش و ۲۰ ملیونم بابت ولخرجی های زنش بدهکاره ب همکاراش. من ۲۰ ملیون کمکش کردم و پول پدرزن سابقشو داد و زمینشو پس گرفت. قراره زمینو هروقت فروخت پول منو بده. ک الان سندش دست پدرشه و اون باید اجازه فروش بده . خلاصه تو این دوسال شوهرمن مرتب میگه پول ندارممول مال مردمه و دوتومن دوتومن میریزه بحساب طلبکارا. منم همش از اول چیزایی ک میخواستم از خودم مایه گذاشتم. اتلیه منو نبرد یه عکس نگرفت. تا یکسال التناس میکردم اک بچمون بگ عکس ندارید چی بگم من ارزو دارم. تااااینکه هدیه تولد اولین سال من یه لباس مجلسی خرید باعیدی های خانواده ی ما. و تولدم ک پدر و مادرش رادعوت کرده بودم ک خیلیم ادعا دارن پولدارن و حاجی هستن دونفری فقططط ۵۰تومن تو پاکت دادن بمن. خانواده منم طبق معمول بهم طلا دادن ولی خیلی جلوی مادربزرگم خجالتزده شدم .
خلاصه توی هیچ منسبتی هیچ هدیه خوبی بمن ندادن. حتی شوهرم 😞 فقط امسال تولدم ک شوهرم میخاست برام گوشواره بخره منو برد پاساژ و مرتب گفت پول ندارما. منم مونده بودم پس براچی منو برده . منو کنف میکرد. تااینکه یحا برد منو و قسطی خرید. منو مثلا سوپرایز کرد. خیلی حس بدی بهم دست داد. شخصیت منو له کردن. گوشیمم دزد زد و شوهرم ۲ تومن داد دستم گفت برو گوشی چینی بخر دیگ پول ندارم.منم مجبورشدم ۲ تومن دیگ از مامانم قرض بگیرم و یه سامسونگ مدل پایین بخرم. خلاصه شوهرم هرکاری کرده یه خون به جیگر کرده منو. خانوادشم خیلی پولدارن و همش درحال جمع پول هستن. چندتا مغازع دارن ولی ب پسراشون اجاره دادن . خیلی سخت میگیرن. باابن حال شوهرم میگ من پایمدرمم بوس میکنم واسه چیزایی ک بهم دادن. خلاصه دوستان شوهرم هرچیزی برام میخره با اخم و تخم و ندارم ندارمه... یعنی زن قبلش خییلی خرج میکرده ولی ب من ک رسیده خسیس شده و بدهکاریاشو میده.....😔 چکارکنم
تازه پولمم بهش دادم ولی قدر نمیدونه