2789
میشه تفاوتاشو برامنم بگین منم میخوام چشامو عمل کنم خسته شدم ولی اصن نمیدونم چی ب چیه

الان همه جا پی ار کی انجام میدن یا فمتولیزیک یا فمتواسمایل. که هزینه هاشون هم فرق دارن. بستگی به ضخامت قرنیه ت دکتر بهت میگه کدومو عمل کنی بهتره ولی اگه ضخامت قرنیت خوب باشه خودت باید انتخاب کنی. میزان برداشتن لایه روی چشم و میزان برش قرنیه توشون فرق داره که فمتو دقیق تر هستش ولی اگه قرنیت نازک باشه حتما باید پی ار کی انجام بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخوام لازک انجام بدم، واسه همه تاری دید چند ماه وجود داره؟ دکتر بهم گفت چند هفته فقط ضخامت قرن ...

تاری متاسفانه چند ماه هستش. تا چند ماه هم باید قطره ریخت. من ضخامت قرنیمو نمیدونم چون هنوز عکس نگرفتم از چشمم. دکتر گفت روز عمل عکس میگیریم

منم میخوام لازک انجام بدم، واسه همه تاری دید چند ماه وجود داره؟ دکتر بهم گفت چند هفته فقط ضخامت قرن ...

حالا تاری رو نمیدونم منظور چیه ولی شماره چشم بعد چند ماه صفر میشه 

منم تصمیم گرفتم فمتو کنم چون از دردش خیلی میترسم. حالا تا ضخامت قرنیه چی بگه😃

فمتو خیلی خیلی راحته بخدا نهایت خیلی طول بکشه ۸دقیقه اس.

واینکه لازک دکستم انجام داد دقیقا۲تت۳ماه دردخفیفو تاری شچم داره ک کم کم دیدت ۱۰۰ میشه.

ولب فمتو الان ک میری عمل یه پمادمیزاره واست منظورم همون لنز بی رنگه تافردا عصرمیری برات درمیاره قطره واینا دارخ ک باید بریزی.

تت۳ماهم قطره داره اونم برای اینکه اب چشمت خشک نشه هر۳ساعت هر۶ساعت هر۸ ساعت اینجوری هی کم میکنی بعد اوکی میشه دیگ قطره نمیخواد .اصلا پمادوک برمیدارن ادم دیدش ۱۰۰ میشه ازصافی سرگیجه میگیره ادم 😄😄😄

من خرداد۹۶ عمل کردم