2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 32 پست
من فمتو لیزیک کردم. خیلی راضی بودم خیلی

ببخشید لیزیک همان؟

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما توروخدا این اصلاحات رو معنی کنید منم بفهمم من چند بار رفتم برا عمل لیزیک عکس انداختن ضخامت قرنیه ام نازکه. از عینک و لنز خسته شدم افسردگی هم گرفتم از نشدن عمل

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

سن هم مهمه تو این عمل ها ؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
سن ک من رفته دکتربهم گفت ۲۰ به بالاخوبه ک یکم شماه چشم ثابت بشه بعدعمل کنی من خودم۲۱ سالگی رفتم  ...

منظورم سن بالاست 

من ۳۴ سالمه 

بعد امکان خطر هم داره مثل نابینایی ؟خیلی میترسم واسه همین تاحالا نرفتم 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
واسه اینکه عینک نزنیم این عمل ها رو انجام. میدیم  یکی دقیق میگه لیزیک . چرا

لازک هزینش کمتره ۲الی۳ماه طول میکشه ک شماره چشم ۰بشه ودید ۱۰۰ درصدبشه.

فمتو لیزیک هزینه اش بالاتره امروز عمل کنی فردا میری مطب لنزی ک پاده توچشمت برمیداره دیدت میشه ۰ وکامل شفاف میبینی دردشم ۱روزه اس ولی لازک نه ۲هفته اش شدید دردداره بعداون تاری دید وکم کم خوب میشه

منظورم سن بالاست  من ۳۴ سالمه  بعد امکان خطر هم داره مثل نابینایی ؟خیلی میترسم واسه همین ...

نه بابا خواهره من.

پزشک خوب برو خیالت راحت باشه هیچی نمیشه کلا ۵تا۸دقه تایمه عملشه خیلی راحت واسونه هیچ عوارضی نداره 

لازک هزینش کمتره ۲الی۳ماه طول میکشه ک شماره چشم ۰بشه ودید ۱۰۰ درصدبشه. فمتو لیزیک هزینه اش بالاتره ...

ممنون عزیزم 

پس پول داشته باشه آدم می تونه درد و مدت بیماری رو کم کنه 

چ خوب ک علم پیشرفت کرده 

انشالله جیب هامون هم پربرکت بشه

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
نه بابا خواهره من. پزشک خوب برو خیالت راحت باشه هیچی نمیشه کلا ۵تا۸دقه تایمه عملشه خیلی راحت واسونه ...

اها 

دوستم میگفت من انجام دادم دردش مثل اینه که تیغ میزنن😣 منم که ترسو 

دردش قابل تحمل هست؟

اها  دوستم میگفت من انجام دادم دردش مثل اینه که تیغ میزنن😣 منم که ترسو  دردش قابل تحمل ...

نه والا قبلش ک میری داخل یه قطره میریزن توچشمت چشمات بازمیشه وبیش ازحد بزرگ حسش میکنی وقتیم میری داخل یه چی مثل پرگارمیمونه پلکاتو باهاش بازمیکنن ک کبشته نشه بعد دکتربا یه چی روی چشمتو تمیزمیکنه ویه اشعه و...میمدازه توچشمت دوباره تمیزمیکنه یه دستگاهیم دارن گرده میاره روچشمت گرد میفته بعد اونی یکی چشمتو اینکارومیکنه اخرشم لنز بی رنگ ک بهع نوان پادمیمونه میزاره توچشمت وتمام میری بیرون دوباره منشی یه قطره میریزه توچشمت وقرص میده عینک افتابی میزنی ومیری خونه .

ساعت به ساعت قطره هاتو میریزی وفرداش میری مطب لنزوبرمیداره برات دیگ فقط مراقبت میکنیووقطره هاتو میریزی

نه والا قبلش ک میری داخل یه قطره میریزن توچشمت چشمات بازمیشه وبیش ازحد بزرگ حسش میکنی وقتیم میری داخ ...

اها چه خوب 

ممنون عزیزم از توضیحت