2777
2789
عنوان

خانواده شوهرشمام هی میگن...

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس گفت بگو از پسرتون بپرسین چرا بچه نمیخواد.

وقتی هم بگن لاغر شدی و اینا میگم اونم ازپسرتون بپرسین چرا لاغر شدم.خونه بابام خوب بود وزنم.

کلا میندازم گردن شوهرم

البته اگه فامیل خودم بگن اینجوری جواب نمیدم که شوهرم زیر سوال بره .فقط به طایفه شوهر اینجوری میگم چون بچه خودشون زیر سوال می‌ره دیگه نمیگن.

خواهرشوهر طفلک من فقط میگه خیلی لاغر نکن پوست صورتت خراب میشه حیفه😂😂

خواهرم چاق شده بود لاغری بهش نمیادخواهرشوهرش گفته بود زشت شدی لاغرکن انقدروش تاثیرگذاشته بچم خ لاغرشدهT_T

خانواده شوهره منم فقط راجب دخترم نظر میدن

هی میگن لاغره به بچت نمیرسی منم چیزی به ذهنم نمیاد جوابشونو بدم. 

دکتر متخصصم بردم گفت کاملا نرماله چون وزن تولدش کم بود پس وزن فعلیش خوبه .

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫
بمن سربچه نمیگن ولی سر لاغری هی میگفتن بخور بخور چاق شی  گفتم ای بابا خونتون خیلی چیز خوردنی د ...

اینم بدی میگن بخور؟ والا خونواده شوهرمن که زورشون میاد از مال پسرشون میخوری

هرکس گفت بگو از پسرتون بپرسین چرا بچه نمیخواد. وقتی هم بگن لاغر شدی و اینا میگم اونم ازپسرتون بپرسی ...

اره یبارگفت پ چراپسرم لاغرشده گفتم حرص پول میخوره...هیچی نگف

هی میگم مراعات کنم نگم پسرت اینجوری ناراحت بشن دیگه گفتم الا مامان چاقه ببین همش کمردرد داره وزنش روبدنشه ادم تنش سالم باشه لاغرباشه

به منم زیاد میگن چرا ایقد لاغری.پدر شوهرو مادرشوهرم زیاد میگن.برا بچه م خیلی.ولش کن اگه شوهرت همینجوری دوست داره دیگ حرفای اونارو بیخیال شو.هرجا لازم بود با احترام جوابشونو بده.تا دیگ تکرار نکنن

برای سلامتی نی نی م یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه ، خانواده خودم میگفتن چرا لاغر میکنی واسه بچه اوردن ضعیف میشی، این روزا که استراحت مطلق شدم میگم ...

اخه وقتی خانواده خودم میگم لاغرشدی شوهرم میگه همه چی توخونه هست تنبله خودش مدل هیکلش اینجوره اونشب نمیدونم لال شذه بودولی خودم ج دادم

به منم زیاد میگن چرا ایقد لاغری.پدر شوهرو مادرشوهرم زیاد میگن.برا بچه م خیلی.ولش کن اگه شوهرت همینجو ...

پیرم کردن بخداT_Tولی دیگه نمیتونم قشنگ اونشب جوابشونو دادم پدرشوهرم گفت هب خالا مشکلی نداری خداروشکرعب ثذاره لاغری@_@مسخره

اصلا نمیگن چرا لاغری اتفاقا چاق میشوم میگن فلانی لاغر خوشگل تری

منم به خواهرشوهرام وقتی چاق میشن میگم😊ناراحت نمیشیم دوستیم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
مال منم هیمنطورن همش دخالت میکنن باورت میشه اگه بخوام برم دکتر مادرشوهرم حرف درمیاره میگه چرا به پسر ...

والا برامنم میگن همش میری دکتر چته خب بابا ادمم زنم الا نکه پسرشون خ پول دکترم میده براهمه پیزیت نیکنه بریددکتر برامن ک میرسه میگه سالمی چته