siahposh مدیر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 833 عنوان خانواده شوهرشمام هی میگن... | مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 38 پست هی میگن چرالاغرشدی هیچیت نمونده بچه نمیاری نکنه مشکل داری هیم لاغرمیشیT_Tیعنی چی اخه این حرفا نمیگن روحیه دخترمردم خراب میشه...من هی ج ندادم اینسزی گفتم همه دارن مانکن میکنن من برم چاق بشم مگه کسی لاغره مشکل داره 1397/12/12 | 14:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
siahposh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 833 اصلا نمیگن چرا لاغری اتفاقا چاق میشوم میگن فلانی لاغر خوشگل تری منم به خواهرشوهرام وقتی چاق میشن می ... هرکاری کنی ی حرف میزنن...
ملیسا۱۳۷۳ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20698 ما میگن از بس خوردی چاق شدی😑 به ماهم که لاغریم میگن خونه باباش هیچی ندادنش بخوره🙄🙄
siahposh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 833 اینم بدی میگن بخور؟ والا خونواده شوهرمن که زورشون میاد از مال پسرشون میخوری مال پسرشون چیه بابا میری خونشون میگن برنج تموم کردیم اینوخریذیم انقد خب چرادعوت میکتی منت بزاری فقط توپول غذامیدی
ملیسا۱۳۷۳ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20698 والا برامنم میگن همش میری دکتر چته خب بابا ادمم زنم الا نکه پسرشون خ پول دکترم میده براهمه پیزیت نیک ... من جدیدن دکترم بخوام برم نمیذارم بفهمن. صدتا عیب میذاره روم شوهرمم نمیذاره بفهمن
siahposh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 833 من جدیدن دکترم بخوام برم نمیذارم بفهمن. صدتا عیب میذاره روم شوهرمم نمیذاره بفهمن اره نبایدهیچی بگی...من بیرونم میرم زنگ نیزنن میگن کجایی بیرون رفتی چکارکنی وایییییی بخداکلافه شدم اصن حوصله عیدامسالوندارم
siahposh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 833 به ماهم که لاغریم میگن خونه باباش هیچی ندادنش بخوره🙄🙄 والا من عقد بودم لپ داشتم قدچی خخخ..چشام درشت بود ازبس لپ داشتم ریزشده بود ازوقتی عروسی کردم هی مشکلات اضافه ترمیشه ی ادمیم همش فکرم مشغول حرف بقیس نمیتونم بیخیال شم
silverfox عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8599 اینم بدی میگن بخور؟ والا خونواده شوهرمن که زورشون میاد از مال پسرشون میخوری اخهمن هیکلم خوبه ولی اسمش بدیه چون هی جلو. شوهرم میگن خوشم نمیاد. سنگ اگر کاسه ی زرین شکند ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
fatima_jooni عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 235 پیرم کردن بخداT_Tولی دیگه نمیتونم قشنگ اونشب جوابشونو دادم پدرشوهرم گفت هب خالا مشکلی نداری خداروشکر ... خخخ کار درستی کردی.اره بابا هرجورم باشی دوس دارن یجوری یه ادم گیر بدن برای سلامتی نی نی م یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم