دلبرجانم مدیر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1557 عنوان تورو خدا کسی بچه داره بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 37 پست دوستان بچه من شیش سالشه تو این شیش سال همیشه شب ادراری داره واگه خودم خواب بمونم وبیدارش نکنم حتما ادرار میکنه توجاش سنوهم دادم کلیه ومثانش سالمه خداروشکر ولی دیگه خسته شدم ازشب ادراری من یه ملکه دوست داشتنی هستم خداروشاکرم بابت همه چیزهایی که من داده ازجمله دخملم 1397/12/12 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرجانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1557 پسر منم تا شش سالگی داشت،بردم دکتر گفت،فعلا طبعیه اگه ادامه داشت بیار برا درمان ،ولی خداشکر الان کلا ... خدارروشکر عزیزم منم بردم دکتر داروها تاثیر ندارن من یه ملکه دوست داشتنی هستم خداروشاکرم بابت همه چیزهایی که من داده ازجمله دخملم
دلبرجانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1557 میگن خوبه یه مدت بهش بده انشالله خوب باشه البته من استرسم خیلی وارد میکنم بهش همش میگم وگوشزد میکنم بهش من یه ملکه دوست داشتنی هستم خداروشاکرم بابت همه چیزهایی که من داده ازجمله دخملم
دلبرجانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1557 سویق و قاووت هم خوبه از عطاری بگیر ممنون عزیزم سدیق چیه ؟ من یه ملکه دوست داشتنی هستم خداروشاکرم بابت همه چیزهایی که من داده ازجمله دخملم
دلبرجانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1557 ببخشید سویق چیه قاووت که همون گندم پودشدست فکر کنم من یه ملکه دوست داشتنی هستم خداروشاکرم بابت همه چیزهایی که من داده ازجمله دخملم
maaharta عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 9030 ببخشید سویق چیه قاووت که همون گندم پودشدست فکر کنم سویق غلات و حبوبات که به روش خاصی تفت داده و پودر شده
دلبرجانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1557 سویق غلات و حبوبات که به روش خاصی تفت داده و پودر شده ممنونم از لطفت من یه ملکه دوست داشتنی هستم خداروشاکرم بابت همه چیزهایی که من داده ازجمله دخملم