2777
2789
عنوان

تورو خدا کسی بچه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه شیش سالشه الانم که ریخت توخودش سنو گرافی هم دادم مشکل کلیه ومثانه نداره امکان نداره اگه بیدارش نکنم حتما داره قرص اکسی بوتنین وایمی پرامینم الان پنج ماهه میدم هیچی

من یه ملکه دوست داشتنی هستم خداروشاکرم بابت همه چیزهایی که من داده ازجمله دخملم  
عزیزم ببرش دکتر ارولوژی ی ازمایش براش مینویسه طبق اون ازمایش ی اسپری میده ک شبا ی پاف بزنی ب بینی ب ...

بردم داروهایی که گفتم رو داد بهتر نشد چه پافی بینی چه ربطی داره به شب ادراری 

پسر منم شش سالشه من بعضی وقتا دعواش میکنم بعصی وقتا هم اینقد دلم میسوزه براش من چند بار کمرش و چرب ک ...

آره منم گاهی دعوا گاهی نصیحت گاهی حتی کتک بخدا دیگه مخم نمیکشه ازترسم هیجا هم نمیتونم برم

هیچوقت هیچوقت دعواش نکن ازش بخواه خودش تمیز کاری کنه و بهش استرس نده کاملا بی تفاوت باش نسبت به این ...

نمیشه که عزیزم بی تفاوت باشم که همش کار خودشو میکنه صبح امروز خودش ساعت شیش فهمیده بود شلوارشو درآورده انداخته لباسشویی یکی دیگه پوشیده انگار نانگار اتفاقی افتاده