2777
2789
عنوان

نمیفهمم چرا!

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست
عزیز من آخه خانواده قبول نکردن پسر اصرار میکنه و میگه فقط همین گناه خانواده چیه

اگه منظورت همون تاپیکه که خانواده پسر قبول کردن که تا بله برون رفتن بعدش خانواده دختر بهم زدن، میتونستن ادامه ندن، خواستگاری سنتی بود، میزان فرهنگ و ثروت و سواد و اینا هم مث روز روشن بوده

اگرم کس دیگه رو میگی که بازم باید شرایطو دید

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

دختره سبزه اس، چاقه، پایین شهریه، پولدار نیس، خانوادش بیسوادن، همه اینا مشخص بوده

پس وقتی با علم به اینا میری ببخشید بیجا میکنی بعدا اینا رو عیب محسوب میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه منظورت همون تاپیکه که خانواده پسر قبول کردن که تا بله برون رفتن بعدش خانواده دختر بهم زدن، میتون ...

من اون تاپیکه دقیق نخوندم اما متوجه شدم که پسره پاشو کرده تو یه کفش که همین

بقیه هم مجبورن ندید بگیرن

مثل ما که ندید گرفتیم اما اصل موضوع رو تغییر نمیده. درسته ندید گرفتیم و اذیت هم به هیچ عنوان نمیکنیم اما نظر و معیار و ملاکمون که عوض نشده و نمیشه

متاسفانه بعدا به اختلاف میخورن و تازه میفهمن اشتباه کردن دختر و پسر و دیگه کاری هم نمیشه کرد

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
من اون تاپیکه دقیق نخوندم اما متوجه شدم که پسره پاشو کرده تو یه کفش که همین بقیه هم مجبورن ندید بگی ...

نه عزیزم من کامل خوندم

دختر خانوم رو مادر پسره پیدا کرده و کاملا سنتی رفتن خواستگاری، بعد از اشنایی و ارتباط حالا پسر و دختر بهم علاقمند شدن، اینا اصرار دارن بگن دختره چسبیده و مخشو زده، در سطح ما نیستن

در سطحتون نبودن و قیافش خوب نبود نمیرفتین خواستگاری

نه عزیزم من کامل خوندم دختر خانوم رو مادر پسره پیدا کرده و کاملا سنتی رفتن خواستگاری، بعد از اشنایی ...

خوب این فرق میکنه.

مارو که کاملا دادشم پیچوند 

امیدوارم خوشبخت بشه از ته دلم اینو میخوام. اما با شناخت خواهر برادری که ازش دارم الان گرمه نمیفهمه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
من اون تاپیکه دقیق نخوندم اما متوجه شدم که پسره پاشو کرده تو یه کفش که همین بقیه هم مجبورن ندید بگی ...

شرایط شما با اینی که اون خانم گفت ۱۸۰ درجه متفاوته

برادر منم به یه دختره فوق سطح پایبن از همه لحاظ علاقمند شده و ما مخالفیم، نه اینکه بریم اول با رضایت خواستگاری بعد بگیم سطح پایینه، تا قیامتم من میگم اون دختر سطح پایینه

شرایط شما با اینی که اون خانم گفت ۱۸۰ درجه متفاوته برادر منم به یه دختره فوق سطح پایبن از همه لحاظ ...

میفهمم چی میگین

شما درست میگین

دقیقا همینطوره

خوب این فرق میکنه. مارو که کاملا دادشم پیچوند  امیدوارم خوشبخت بشه از ته دلم اینو میخوام. اما ...

ازدواج کردن؟