2777
2789
عنوان

نمیفهمم چرا!

152 بازدید | 23 پست

چه اصراری هست تو این سایت که اگه یه نفر یه چیزی درباره سواد یا نحوه برخورد یا سطح مالی و اینا بگه

فورا همه میریزن سرش همه چی سواد نیست

همه چی مادیات نیست

نمیفهمم

یعنی دو نخانواده نباید با هم هم کفو باشن!

بعد اگه مشخصات طرف مقابل گفته بشه میگن تحقیر کردی کوچیک کردی جسارت کردی

این همه طلاق پس علتش چیه

علتش همیناست

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

خب ببین میگن همه چی اونا نیس فقط

یعنی چیزای دیگه هم واقعا تاثیر داره 

البته من نمیدونم داستان چیه اصن

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همزاد پنداری میکنن لابد! اگه منظورت اون تاپیک پربازدیده اس که اگه داداش من بود عمرا میذاشتم با همچین خانواده ای وصلت کنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

ايني كه ميگي درست 

ولي طرف مياد ميگه فلاني بي فرهنگه بي سواده 😐😐

و به قشر با مدارك پايين جامعه بي احترامي ميشه بنظرم 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

من چندین ماهه پیش از خواستگاری برادرم گفتم جوری باهام برخورد شد که دیگه به شکر خوردن افتادم

خب حقیقته دیگه

یعنی خانواده پسر باید چشمشونو ببندن و چون پسرشون دلش رفته همه چی رو گل و بلبل ببینن! 

طرف بی سواده رو معادل این ببینن که دلیل نمیشه فهم و شعورش بالاست

طرف پذیرایی مناسبی نکرده نه از لحاظ مادی از لحاظ برخورد باید معادل این ببینن که همین وسعشون بوده اصلا اینا اهمیت نداره

طرف موش میدوئونه معادل اینه که خودت ببین چیکار کردی!

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
خب ببین میگن همه چی اونا نیس فقط یعنی چیزای دیگه هم واقعا تاثیر داره  البته من نمیدونم داست ...

درسته استثنا وجود داره اما این مواقع انگار کلا قانون میشه برعکس میشه چون بی سواده پس فهم و شعورش بالاست

منم آدم کم سواد محترم دیدم اما برعکسشم خیلی زیاده

همزاد پنداری میکنن لابد! اگه منظورت اون تاپیک پربازدیده اس که اگه داداش من بود عمرا میذاشتم با ...

من دقیقا اینا رو دیدم

متاسفانه گاهی که این گاهی کم نیست طرف هیچی نداره نه تحصیلات نه احترام نه ادب اما با زرنگی کار خودشو پیش میبره

چون یه پسر ساده گیر آورده که سر سفره خانواده بزرگ شده و زرنگی بلد نیست

ايني كه ميگي درست  ولي طرف مياد ميگه فلاني بي فرهنگه بي سواده 😐😐 و به قشر با مدارك پايين جا ...

چی بگم عزیزم. مطمئنا همیشه اینجوری نیست

اما واقعا گاهی همه اینا باهمه

کلا برای ازدواج یه خصوصیاتی که خیلی مهمه تو زندگی باید درموردش سختگیر بود یا خصوصیاتی که خودت روشون حساسیت داری خب باید طرف مقابلت داشته باشه اما حالا اگه درکنار اونا یه سری چیزای بد داشت که از نظر تو قابل تحمل بود و میدونی تو زندگیت مشکل ساز نمیشه خب باید نادیده بگیری. به نظرم یه چیز شخصیه یکی هست تحصیلات خیلی براش مهمه خب این نباید خودشو فریب بده بگه حالا تحصیلات شعور نمیاره چون دوروز دیگه خودشو سرزنش میکنه یا یکی قیافه براش مهمتره. به جز اخلاق و صداقت که همه براشون مهمه بقیه چیزها نسبی هست برای یکی مهمه برای یکی اهمیت نداره. 

عزیزم اینا رو قبل ازدواج درنظر میگیرن و کاملا هم درسته

ولی اینجا عموما من میبینیم میرن دختر مردمو میگیرن برا پسرشون یا داداششون بعد میان میگن بی فرهنگن و بدبختن و بیسوادن و فلانن، خب مگه قبلش کور بودن؟

یا زنایی که از شوهرشون و خانوادش بد میگن خب مگه قبلش کور و کر بودن ندیدن با کی وصلت میکنن که الان میگن وای من با این فهم و تحصیلات و ثروت حیف شدم!

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

اگه منطورتم با تاپیک درددل خواهرشوهره، که اینا پاشدن دختره رو قبلش دیدن، رفتن شماره گرفتن رفتن خواستگاری همه چیشونو دیدن، از دختره برا پسرشون شماره گرفتن، بهم علاقمند شدن، تا بله برونم رفتن، بعد خانواده دختره به هر دلیلی مخالفت کردن، حالا تازه اینا یادشون افتاده در سطحشون نیستن و بیسوادن و بی فرهنگن و دختره زشته و .... بعدم میگن دختره چسبیده بهش ولش نمیکنه و مخشو زده

مگه همون روز اول همینا رو ندیدن، اگه دیدن که پس چی میگن، اگه ندیدن که پس عقل و شعور پایینی دارن که متوجه نشدن، اگرم مهم نبوده نباید بعدا هم مهم میشد

عزیزم اینا رو قبل ازدواج درنظر میگیرن و کاملا هم درسته ولی اینجا عموما من میبینیم میرن دختر مردمو م ...

دقیقا

وقتی قبول داشتن طرفو دیگه حرفای بعد ازدواج خنده داره

انگار آب از آسیاب افتاده دیگه شروع میکنن

ادمیزاد دوتا چشم داره دوتا گوش داره و یه زبون

وقتی میگن نه قلم جاهاز با خانواده پسر و خانواده پسرم قبول میکنن، خیلی بیشعوریه که بعدا بیای بگی وای بیفرهنگن وای بیسوادن و جهاز نمیدن و فلان، زبون داشتی میگفتی قبول نمیکنیم

بیشتر میخورد اینا از اینکه از طرف اونا رد شدن میسوزن

بعضیا میرن با آدم سطح پایین ازدواج میکنن که بعدا تحقیرش کنن و بتونن سواری بگیرن، وگرنه همه چی از روز اول مشخصه، چاقو نذاشتن زیر گلوتون که

ادمیزاد دوتا چشم داره دوتا گوش داره و یه زبون وقتی میگن نه قلم جاهاز با خانواده پسر و خانواده پسرم ...

عزیز من آخه خانواده قبول نکردن پسر اصرار میکنه و میگه فقط همین

گناه خانواده چیه