2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اگه ازمایش های قبل بارداری و خودتو شوهرت دادبن و مشکلی ندارین و تو اقدامین چرا استرس داری؟؟؟استر ...

خودم آزمایش دادم مشکلی نبود ولی شوهرم نه.فقط دکتر گفت شاید تنبلی تخمدان داری که هنوز نشده

باید امروز فردا بشه دیگه

ایشالا ک نمیشی و خوش خبر میای 😍❤اگرم شدی بازم ناراحت نشو من سر پسرم ۶ماه اقدام بودم تا باردار شدم .هرماهم منتظر این بودم ک پری نشم .ولی بعد ۶ماه خدا بهم گل پسرم و داد.توام بسپار دست خدا .ایشالا ک ب زودی باخبرای خوب میای

مگه میشه تو باشی و من ارزوی دیگری داشته باشم  
باشه ممنون از راهنمایی ها و دلگرمیای همتون.

فدات همه ماها این روزا رو داشتیم میفهمم حالت و ولی استرس فقط باعث عقب افتادن خواسته دلت میشه ❤

فدات همه ماها این روزا رو داشتیم میفهمم حالت و ولی استرس فقط باعث عقب افتادن خواسته دلت میشه ❤

ممنون عزیزم خدا بچه های گلت رو واست نگه داره.میتونم اسماشونو بپرسم؟

ممنون عزیزم خدا بچه های گلت رو واست نگه داره.میتونم اسماشونو بپرسم؟

عزیزمی ممنون پسر اولم و اسمش و گذاشتم طاها این یکی هم ک ناخاسته بود و الان توی هفته ۹ ام نمیدونم جنسیتش چیه هنوز اسم نداره😁

عزیزمی ممنون پسر اولم و اسمش و گذاشتم طاها این یکی هم ک ناخاسته بود و الان توی هفته ۹ ام نمیدونم جنس ...

خدا هردوشونو برات حفظ کنه تا باشه از این ناخواسته ها;-)