2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 61 پست

[QUOTE=83623716]هفت هفته[/QUOTEمبارکتون باشه خدا واستون نگهش داره.من چند ماهی هست که اقدام کردم ولی نشد الان امروز فردا با پریود میشدم ولی یه کم درد دارم سینه هام هم یه خورده درد میکنه ولی نه اونجوری که بقیه میگن.دستم که بهشون میخوره درد میگیره.نمیدونم امیدوار باشم یا نه خیلی استرس دارم

عزیزم اقدامتون دقیقه؟همه یو رعایت میکنید یعنی اینکه میگن یه شب درمیون باشه و اینارو؟

والا من اصلا یک شب درمیونو قبول ندارم دکتر من گفت درشب دو میان.  چون اسپرم ضعیف میشه توی یکی درمیون و اینکه اگه قراره بگیره با یزفعه هم میگیره همیشه تا صبح میخوابیدم ایندفعه بعد ده دقیقه پامیشدم میرفتم دسشویی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اقدامتون دقیقه؟همه چیو رعایت میکنید یعنی ببخشید اینکه میگن یه شب درمیون باشه و اینارو؟ ا ...

ن ...شوهرم شب کاره  و بنا به دلایلی نمیشه .پراکنده بود 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
[QUOTE=83623716]هفت هفته[/QUOTEمبارکتون باشه خدا واستون نگهش داره.من چند ماهی هست که اقدام کردم ولی ...

انشالله بارداری . ببین اصلا عجله نکن هروقت خدا صلاح دونست میده اصلا اصرار نکن من انقدر بلاها سرم اومده که فقط اینو بگم دیر دادن خیلی بهتره که بده و از دستت بگیره

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
عزیزم اقدامتون دقیقه؟همه چیو رعایت میکنید یعنی ببخشید اینکه میگن یه شب درمیون باشه و اینارو؟ ا ...

آره تقریبا هشت روز بعد از آخرین پریود تقریبا یه روز یا دوروز درمیون تا روز شونزدهم هفدهم

والا من اصلا یک شب درمیونو قبول ندارم دکتر من گفت درشب دو میان.  چون اسپرم ضعیف میشه توی یکی در ...

ممنون خیالم راحت شد منم همش به این فکر میکردم که بخواد بشه با یبارم میشه دیگه

عزیزم آرزو میکنم به خواسته دلت برسی

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

اولین نکته مهم برای باروری و یا چسبیدن نطفه لقاح یافته به رحم است گرم بودنه رحم زن است. از نظر متخصصین طب سنتی نود در صد نزدیکی های دوران پر خطر به لقاح ختم میشه اما چون نطفه نمیتونه به دیواره به خوبی بچسبه گویی که اصلا لقاحی صورت نگرفته است. این گرم نگه داشتن ، به خصوص در شش ماهه دوم سال که هوا سردتر است اهمیت بیشتری پیدا می کند. پیشنهاد میشود شال یا کمربندهای طبی یا هرچیزی که می تواند شکم و پهلو را گرم نگه دارد در ماههای اقدام استفاده کنید. استفاده از حلوای بارداری ، از روز 1 تا 20 دوره باعث گرم کردن رحم می شود. سردی ها را تا یک مدت محدود کنید. به خصوص خوردنیهای خیلی سرد مثل ماست، هندوانه، خیار، کاهو ...... . حتی از خوردن آب یخ مخصوصا شبها بپرهیزید. چای دارچین به طور روزانه استفاده کنید که خواص بسیار زیادی دارد. عرق کاسنی برای همسر بسیار مفید است.

مگه میشه تو باشی و من ارزوی دیگری داشته باشم  
انشالله بارداری . ببین اصلا عجله نکن هروقت خدا صلاح دونست میده اصلا اصرار نکن من انقدر بلاها سرم اوم ...

آره من هیچوقت اصرار نکردم همیشه فقط از خدا خواستم که اگه به صلاحمه این کارو واسم بکنه اگه نه نمیخوام.ولی خب دوست دارم واسه همین استرس دارم

والا من اصلا یک شب درمیونو قبول ندارم دکتر من گفت درشب دو میان.  چون اسپرم ضعیف میشه توی یکی در ...

بعدش حتما باید غسل کرد نباید خوابید روی بچه خیلی تاثیر داره

بچه های برای بارداری  استرس سمه .بیخیال باشین و بسپارین ب خدا و نخاین تو ماه اول اقدام باردار باشین تا قبل ۱سال طبیعیه .بعد ۱سال میشه غیر طبیعی و باید نگران بود پس تو ماه اول انتظار بارداری نداشته باشین .راستی یه تجربه ک از یکی از دوستام داشتم و سر بچه اولم خودم امتحانش کردم این بود ک بعد نزدیکی پاهاتون و ب دیوار بزنین و ۱۰ مینی ب همون صورت بمونین .

من بعد پریودیم هم چنان سمت راست شکمم مثل زمان پریودی درد داشت اما با تایم کمتر، تکرر ادرارم گرفته بو ...

شما هم هفته های اول تهوع داشتین؟یعنی تقریبا همه تهوع میگیرن؟چون من ندارم

بچه های برای بارداری  استرس سمه .بیخیال باشین و بسپارین ب خدا و نخاین تو ماه اول اقدام باردار ب ...

من خیلی استرسیم چیکار کنم؟کلا زود استرس میگیرم.میگن استرس تخمدان هارو هم ضعیف میکنه 

من خیلی استرسیم چیکار کنم؟کلا زود استرس میگیرم.میگن استرس تخمدان هارو هم ضعیف میکنه 

گلم اگه ازمایش های قبل بارداری و خودتو شوهرت دادبن و مشکلی ندارین و تو اقدامین چرا استرس داری؟؟؟استرس سمه .خودتو سرگرم کن .اصلا بهش فکر نکن .اتفاقا بیخیال ک باشی سورپرایز میشی وقتی متوجه میشی یه کوچولو تو شیکمته .قران بخون از استرست کم میشه .همه چی دست خداست .ایشالا ک بزودی خبر مامان شدنت و تایپیک میزنی