2777
2789
وای خدا نمیدونم چطور تحمل میکنی من باشم به امام حسین چنان سروصدایی میکنم که هفت پشتش بشنون اصلا خیلی ...

قلبم خیلی از کارهاش درد می‌کنه.به خاطر بچه هام دارم تحملش میکنم.شاید من را دوست نداره که این کارها را میکنه

قلبم خیلی از کارهاش درد می‌کنه.به خاطر بچه هام دارم تحملش میکنم.شاید من را دوست نداره که این کارها ر ...

نه ربطی نداره حتما دوست داره شاید متوجه کار غلطش نیست

دنیام دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا اینکه خیلی با دوستش حس صمیمیت داره

عزیزم صمیمیت؟بخدا یه مشاور میگفت همین کار مردا باعث میشه دوستاشون همه چیز زنشون رو تصور کنن و توتنهایی ج...بزنن، اه متنفرم از بعضی رفتارهای نسنجیده

دنیام دخترم
عزیزم صمیمیت؟بخدا یه مشاور میگفت همین کار مردا باعث میشه دوستاشون همه چیز زنشون رو تصور کنن و توتنها ...

نمدونم والا اخه چرا پس باید خصوصی ترین مسئله ی زنشو به دوستش بگه مریضه پس صددرصد

نمدونم والا اخه چرا پس باید خصوصی ترین مسئله ی زنشو به دوستش بگه مریضه پس صددرصد

شاید شوهرش از این چیزا خبر نداره الان انحراف جنسی خیلی زیاد شده،کم کم دوستش پرو میشه و میگه این به زن خودش رحم نمیکنه ومسائل خصوصی ترین جای زنشو میگه

دنیام دخترم