2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه ميخواي شوهرت داشته باشي و روابطتتون سر اين مسائل خراب نشه و همسرت هم از خونه دور نشه برو سلام كن لولو خور خوره نيستن كه حتما همسرت ازشون مطمئن كه تو حريمش راهشون داده 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍
من خیلی معذب میشم شوهرم توقع داره بیام پیش دوستای مجردش سلام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌احوالپر میکرد کنم با ...

من اگه بخوامم همسرم نمیذاره.حتی متاهل

میگه مردا میشینن درباره زن هم یا بقیه صحبت میکنن منم خوشم نمیاد.تازه تو خیابون هم با همسرم ببینم حاضره سلامم نکنم

[QUOTE=83624522]من اگه بخوامم همسرم نمیذاره.حتی متاهل میگه مردا میشینن درباره زن هم یا بقیه صحبت میکنن منم خوشم نمی ...[/QUOخوشبحالت قدرش را بدون دیشب شنیدم شوهرم در مورد رابطه جنسی که با من داره داره با دوستش حرف نمیزنه خیلی اعصابم خورد شد بدم میاد با دوستاش سلام علیک کنم بخاطر همین چیزها

اگه ميخواي شوهرت داشته باشي و روابطتتون سر اين مسائل خراب نشه و همسرت هم از خونه دور نشه برو سلام كن ...

شوهرم مسایل خونه حتی رضایت جنسی اش را با دوستاش در میوه می‌ذاره دیشب شنیدم داره تلفنی در مورد رابطه جنسی خود با دستش صحبت می‌کنه اعصابم خورد شد اما به روش نیاوردم .بازهم برم سلام کنم .حرمت خانواده را نگه نمیداره

[QUOTE=83624522]من اگه بخوامم همسرم نمیذاره.حتی متاهل میگه مردا میشینن درباره زن هم یا بقیه صحبت میک ...

چقدر بی ادب،مردها قوه تخیل قوی دارن،شوهرت مخش خورده جایی؟

دنیام دخترم
میخواستم به روش بزنم اما گذاشتم در یک موقعیت مناسب

وای خدا نمیدونم چطور تحمل میکنی من باشم به امام حسین چنان سروصدایی میکنم که هفت پشتش بشنون اصلا خیلی رواین مسائل حساسم،مردها کم کم دارن به راه کج میرن

دنیام دخترم