2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 59 پست

اخی عزیز دلم ... 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترو خدا غصه نخور ... بخاطر پسر نازت  باید روحیه داشته باشی تا اونو بتونی  سالم بزرگش کنی 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ترو خدا غصه نخور ... بخاطر پسر نازت  باید روحیه داشته باشی تا اونو بتونی  سالم بزرگش کنی&n ...

خدایی خیلی سخته نمیشه غصه نخورد 😞😔

با کلی امید و آرزو برا ایندت یهو اتفاقی اینجوری پیش میاد برات خیلی ضدحاله باید بسوزی و بسازی ی جورایی 

خدایی خیلی سخته نمیشه غصه نخورد 😞😔 با کلی امید و آرزو برا ایندت یهو اتفاقی اینجوری پیش میاد برات ...

اره واقعا منم خیلی خیلی ناراحت شدم... ولی الان دیگه راهی نیست اگع غصه بخور ففط حالش بدتر میشه 😔😔😔

اره واقعا منم خیلی خیلی ناراحت شدم... ولی الان دیگه راهی نیست اگع غصه بخور ففط حالش بدتر میشه 😔😔😔

اوهوم 😞😔

خدا ب دلش صبر بده و اینقدر اتفاقای خوب خوب براش رقم بزنه ک.گذشته ناپدید شه تو ذهنش 

پنج سال گذشت اماهنوزم میزنه زیرش بهم میگه من گناه ناکرده روگردن گرفتم هیجوقت یادم نمیره 25بهمن 93جمعه غروب ساعت 6 تهمتایی بهم میزنه ک عرش خدابلرزه دلم فقط مرگ میخاد

بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
خب مگه همو دوس نداشتین ک تا اونجا پیش رفته بودین ؟ از هم دلسرد شدین بعدش؟؟

علاقه ازطرف من بود امااون نقش بازی میکرد من بعدافهمیدم که فایده نداشت 

پنج سال گذشت اماهنوزم میزنه زیرش بهم میگه من گناه ناکرده روگردن گرفتم هیجوقت یادم نمیره 25بهمن 93جمع ...

ینی قبول نداره ک این کارو کرده؟؟؟؟

چ پررو و وقیح بزن دهنش خون بالا بیاره 

خیلی بهش رو دادی 

پنج سال گذشت اماهنوزم میزنه زیرش بهم میگه من گناه ناکرده روگردن گرفتم هیجوقت یادم نمیره 25بهمن 93جمع ...

اخی عزیزم 😔😔😔 

ببخشید ولی گو خورده با نقش بازی کردن هر کار دلش خواسته کرده بعد میگه علاقه نداشتم 

الان میگه توخودتوگردن من انداختی دخترنبودی درصورتیکه وحشتشووقتی اون اتفاق افتاد وترسیدهیچوقت یادم نمیره

خدایی خیلی سخته نمیشه غصه نخورد 😞😔 با کلی امید و آرزو برا ایندت یهو اتفاقی اینجوری پیش میاد برات ...

خیلی دراوره مث عذاب قبره