کی مث من یدونه عکس هم باهمسرش ندارهدمث من هیچ جشنی نگرفته هیچ ماه عسلی نرفته کادونگرفته حتی حلقه ام ندارن؟سرعقد بامانتووشلوارساده بوده؟گذشت الان پسرم یکسال نیمشه اماحسرتش تاقیامته
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ترو خدا غصه نخور ... بخاطر پسر نازت باید روحیه داشته باشی تا اونو بتونی سالم بزرگش کنی
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
پنج سال گذشت اماهنوزم میزنه زیرش بهم میگه من گناه ناکرده روگردن گرفتم هیجوقت یادم نمیره 25بهمن 93جمعه غروب ساعت 6 تهمتایی بهم میزنه ک عرش خدابلرزه دلم فقط مرگ میخاد
پنج سال گذشت اماهنوزم میزنه زیرش بهم میگه من گناه ناکرده روگردن گرفتم هیجوقت یادم نمیره 25بهمن 93جمع ...
اخی عزیزم 😔😔😔