2777
2789
عنوان

راه حل های بعضی نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 46 پست

وقتی میام نی نی سایت با خودم فکر میکنم مردم با اونچیزی که قبلا راجع بهشون فکر میکردم خیلی فرق دارن خیلیا پر از خشم هستن خیلیا پر از کینه و خیلیا عقده دارن . البته خیلیا هم ساده . 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بطور اتفاقی من به چشم دیدم...یه تاپیک زدم هنوز کامل تعریف نکردم یکی گفت چقدر بی زبونی من بودم درجا میشستم میزاشتمش کنار بعد فرداش یه تاپیک زد شوهرم فحش ناموسی بهم داد فقط اشک ریختم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

دیراومدی تو تاپیکم نخوا زودبری�😀😀😀😀😀😀 

اااااااااا.   همیشه تو تاپیکای دیگه میدیدمت ولی به عنوان استارتر ندیده بودمت تاحالا  

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
انقدر حرصم میگیره میگن تیکه تیکش میکنم و میکشمش و .... خب آدم ناحسابی چرا دروغ میگی؟

حالا میری تو زندگی طرف و میبینی  شخصیش  یه آدم مظلوم و آروم واقعا ها 🙃

نمی دونم چه اصراریه ....😄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اااااااااا.   همیشه تو تاپیکای دیگه میدیدمت ولی به عنوان استارتر ندیده بودمت تاحالا   &n ...

😂😂😂😂

اینجا دیگه  تمام اختیارات  دست من 😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دقیقا ... فقط دوست دارن جو رو متشنج کنن انگار 😁

ولی من نظرات شما رو تو تاپیکا دیدم

انصافا هوشمندانه راهنمایی میکنید👌

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
😂😂😂😂 اینجا دیگه  تمام اختیارات  دست من 😂😂

بله ناخداااااا، یاد سریال باب اسفنجی افتادم  

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

ی چی میگن ی چی گفته باشن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
 اینجا مجازیه و نمیشه کاریش کرد شنونده باید عاقل باشه

امیدوارم واقعا شنونده عاقل باشه

بعضی وقتا  کاربر  فقط 16. ۱۷ ساله ست و بی تجربه و میره یه کاری دست خودش میده ....😥

بله ناخداااااا، یاد سریال باب اسفنجی افتادم    

😂😂😂

همین ک وقت گذاشتی و خوندی  کلی تشکر ملوان 😃

نه بابا خودشون هرچی مادرشوهر بگه میگن چشم بعد میرن ی کیلو سبزی میخرن ی گوشه میشینن هی فحش نثار مادرشوهر میکنن هی سبزی رو با حرص پاک میکنن😂😂😂😂😂😂😂

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
من با خودم فک کردم ایا اینا میزنن طرفو جر میدن،طرفم وایمیسته نگاشون میکنه یا بدتر جرشون میده😂😂😂😂 ...

راست میگی واقعا 

نکته قابل تاملی  بود 👌🏻👌🏻😃