2777
2789
عنوان

راه حل های بعضی نی نی سایتی ها

728 بازدید | 46 پست

طرف تاپیک میزنه  درباره حرفی ک    همسرش ،  مادر همسرش  ،  خواهر همسرش  و جاری   و میگه  فلان حرفو بهم زدن .... و بعد استارتر میپرسه ؛ شما باشید ناراحت میشید  یا نه ؟؟

کامنت ها ؛ 

لهش میکنم

نمیذارم زنده بمونه !!

ج..... میدم .....

ب شونصد تیکه مساوی و نا مساوی تقسیمش میکنم

زنده ست هنوز ؟؟

فقط طلاق !!!!

چرا حالشو جا نیاوردی ؟؟؟؟؟؟  اگر من بووودم .....

میذارمش  با آشغالها  ساعت 9 شب  دم در !!!!

کلا راه حل دادن هامون  ب کسیکه  مشکل داره ،  در این ضرب و شتم ها خلاصه میشه یعنی ؟؟

یعنی راه عاقلانه تری  ب ذهن مون نمیرسه  ارائه بدیم ؟؟

بعد یه سوال مهم تر ؛  اینایی ک این راهکارها رو میدن ، انصافا  تو زندگی خصوصی شونم  همین قدر  شدید العقاب و چکشی عمل میکنن  یا  فقط ادا شو  برای ما در میارن ؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط مورد اخر😂😂😊😂

من گاهی اسید تو افتابه روهم پیشنهاد میدم😁😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

قطعا خودشون تو اون موقعیت باشن، همون راهکار رو انجام نمیدن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

فقط اداشو درمیارن دیدم که میگم🤚

دقیقا ... فقط دوست دارن جو رو متشنج کنن انگار 😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....