2777
2789
عنوان

اسید ریخت رو دستم چکار کنم لطفا کمک

1731 بازدید | 22 پست

از لوله باز کن استفاده میکردم با دستکش دستکش سوراخ شد و زیخت روی ناخن انگشت اشاره دست راستم الان رنگ ناخنم زرد شده و ناخونم مثل پوست دست نرم شده کوتاهت کردم و با اب سرد شستم چکار کنم ک بافت ناختم سفت شه.الان ناخنم مثل گوشت نرمه و میترسم کنده شه...میترسم کمکم کنید.کسی تجربه کرده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای پاشو برو دکتر!جدی اومدی تاپیک زدددددی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

وای دستتو چند ساعت مدام بزار تو اب یخ 

منم رو دست و پام اسید لوله بازکنی ریخته بچه بودم

با اینکه تو چله زمستون بود دکتره بدو بدو از اتاقش اومد تو مخوطه بیمارستان منو پرت کرد تو حوضی که یخ زده بود

خداروشکر الان اصلا جاش نمونده خدا پدرشو بیامرزه

تازه نه تنها جاش نمونده اون قسمت مو هم در نمیاد🤣🤣🤣🤣

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
وای دستتو چند ساعت مدام بزار تو اب یخ  منم رو دستم اسید لوله بازکنی ریخته بچه بودم با اینکه ت ...

سلولهای زنده پوستت رو کشتی   

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!