2777
2789
عنوان

شپش سر کمک😷

6567 بازدید | 37 پست

دخترم یک ماه پیش اومد خونه گفت معلممون توی سرمون و گشته یکی از بچه های کلاس شپش داره من و مامان چند تا از بچه ها رفتیم مدرسه معلمشون گفت بچه هتون دروغ میگن شایع پراکنی نکنین تا سه شنبه هفته پیش که دخترم جلوم دراز کشیده بود یهو دیدم یه چیزی تو سرش حرکت کرد نگاه کردم دیدم ای دل غافل شپشه الان چند روزه که دونه دونه رشک ها رو از سرش جدا میکنم و دا وی مخصوص میزنم شونه میکنم و حموم میدم مدرسه هم نفرستادم  کلافه شدم هنوز توی سرش هست یه راهکار سریع بدین تورو خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول بالش و پتو لباساشو بشور محکم با آب داغ بعد دخترتو ببر حمام اونجا شامپوی مخصوص شپش بخر همراه با شانه اش که داخلش موهاشو بشو با اون شامپو و با شانه اش شانه گن تا اون بزرگا همشون بریزن بعد هر روز  سرشو بذار رو پات دونه دونه از تخمای سفیدشو که لای کوها محکم چسبیدن بکن بنداز دور نذار حتی یه تخم باقی بمونه چون اون یه دونه ممکنه هر روز صدتا تکثیر بشه

کله دخترت با ی روغن هر روغنی یا سس مایونز حسابی چرب چرب کن در حدی که روغن یا سس از موهاش بچکه بعد کلاه رنگ بذار سرش دو سه ساعت بمونه این کار باعث می شه تمام شپش ها بمیرن بعد تو حموم ب کف سرش حسابی سرکه بزن و هی شونه بکش شونه رو بزن ب کاشی که شپش هاش جدا شه این کار باید یک هفته تا ده روز انجام بدی تا اون رشک ها یی که تو غلاف خودشون بودن هم تو این مدت بیان بیرون و ب خاطر نبودن اکسیژن تو روغن خفه شن و بمیرن من این نسخه رو ب خیلیا گفتم چون عطاری کار می کردم همه شونم راضی بودن 

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

سرکه رو بریز تو اسپری و اسپری کن تو موهاش کامل یه پلاستیک بکش سرش یه ساعتی صبر کن و سرشو تو یه تشت بشور بذار ته نشین میشن رشکا میبینی

چن بار اینکارو بکن از بین میرن

خونواده شوهرم اینجوری خوب شذن سریع

اگ رشکی موند تو سرش ک اغلب دیگ فقط پوسته روییش میمونه با دست جدا کن

روسری و مقنعه و رو بالشی شن بجوشون

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

دختر منم تو مدرسه یه بار اینطوری شد زود فهمیدم موهای سرشو دونه دونه گشتم فقط یه دونه شپش توش بود درش آوردم بعدش دونه دونه رشکارو هم از سرش کشیدم بیرون دوروز منو شوهرم درگیرش بودیم ولی خوشبختانه دیگه چیزی ندیدم اگه زود نمی فهمیدم خیلی بیشتر میشد