2777
2789
عنوان

شپش سر کمک😷

| مشاهده متن کامل بحث + 6567 بازدید | 37 پست
بری داروخونه بگی میدن بهت شانه اشم کنارشه اسمش فک کنم پرتمیت یا همچین چیزی بود حدالامکان موهاشو کوتا ...

مشکلم اینه که دخترم خیلی حساسه و عاشق موهاشه موهاش بلنده دیروز یک ساعت حرف زدم گفتم موهاتو کوتاه کن زود در میاد از دیروز غذا نمیخوره و گریه میکنه نگرانشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو شپش داری اونا موهاتو میخورن کچل میشی بذار بزنم راحت بشی خواهر زاده ی منم اینجوری بود سرش خیلی میخارید طفلی نمیذاشت بزنیم موهاشو چند ماه درگیر بود هر روز مامانش انقدر دنبال شپش میگشت و می کشت دستاش خسته میشد ولی من با این دروغ بردمش ارایشگاه کوتاهش کردم پسرونه خداروشکر دیگه رفتن 

بهش بگو شپش داری اونا موهاتو میخورن کچل میشی بذار بزنم راحت بشی خواهر زاده ی منم اینجوری بود سرش خیل ...

همه اینذارو گفتم بازم نمیزاره راضی نشه میبرممشاوره

همه اینذارو گفتم بازم نمیزاره راضی نشه میبرممشاوره

عزیزم موهاشو کوتاه نکن..گناه داره

دختر منم عاشق موهاش بود ،واسه همین زیاد باهام همراهی کرد...حتی یه سانت از موهاشو کوتاه نکردم ،و الان دو ماهه کامل درمان شده 

و اما راه حل،عزیزم شونه ضد شپش لیندا نیت از داروخونه بگیر و هر روز موهاشو روغن زیتون بزن وشونه بزن ،تا ده روز این کارو انجام بده ..مطمئن باش با همین روش ریشه کن میشه،نیازی به سس و نفت و سرکه و...هم نیس

من محلول گیاهی گرفتم از خانمی  این شمارش تماس بگیر صحبت کن عالی هست

ممنون عزیزم این برای سه سال پیش بود 

تنها درمانی اینه از خونه بیرون نری هر روز تمام رخت خواب و بالشت و با آب جوش بشوری از شامپوش استفاده کنی و اتو کشی و درآوردن رشک از سر بود من یک هفته ای از بین رفت خدا لعنت معلمشون کنه یکی گرفته بود اعلام نکرده بودن اینم گرفت ولی بموقع فهمیدم