2777
2789

من چند وقت عفونت داشتم پنج روز بعد از موعد پریودم خون کدر حالت خشک شده همرا عفونت بود و اون هم قطع شد امروز ده روز میشه که از موعد پریودم گذشته.صبح تست زدم متاسفانه مثبت بود ممکنه بخاطر تست مثبت شده باشه .چون دو ماه قبل هم چهارده روز عقب انداختم.راه حلی برا سقط کردن ندارین .دارم دیوونه میشم از صبح زود کارم گریه است .زندگی خودم رو هواست نمیخوام یه موجود دیگه هم گرفتار کنم .😥😥😥 البته من جلوگیری میکردم .خودم حتی یه درصد هم شک نداشتم باردار بشم تست که دیدم باورم نمیشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اورژانسی میخوردم 

قرص اورژانسی مگه روش جلوگیریه😡

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
اره مدیکور اشتباه داره اگه دفع پروتیین یا خون تو ادرار هم باشه ممکنه مثبت نشون بده برو از بده

امکانش نیست .میترسم به شوهرم بگم .میدونم عصبانی میشه .تو روستا زندگی میکنم باید برای از برم شهر .یه پسر یک سال ونیم دارم بعد هشت سال باردار شده بودم شوهرم ماه اخر همه اش باهام دعوا داشت که نمیخوامش .من بخاطر فشار خون بالا نتونستم قرص بخورم ولی وقتایی که شک داشتم ار قرص اورژانسی استفاده میکردم.خواهش میکنم برام دعا کنین باردار نباشم .یه چیز دیگه من الان به پسرم شیر میدم امکان داره بخاطر شیر دهی مثبت کاذب بیاد ؟:؟