2777
2789
خوش به حالت 😥 من بدبخت بیچاره تا آخر عمرم باید کالری شماری کنم  زیاد بخور در حد ترکیدن بذ ...

خخخخ ای جوووون خوبع ک تپلی من دوس دارم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا گلم?? منم وقتی عصبی و ناراحتم نمیتونم چیزی بخورم فکر و خیالو هممون داریم دیگه کاریش نمیشه کرد&nb ...

من برعکسم تنها راه آرامشم تو غم و عصبانیت خوردنه فقط خوردن آرومم میکنه 

ریپلای کن خوششششششم میاد😄
اراده کنی میشه ،دکتر تغذیه برو حتما تاثیر داره  

از دکتر فراریم خخخخ 

میخورم اما اعصابم بهم ریخنه هس گوشت نمیشه بهم 😄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
به امید خدا عزیزم😍😍😘

😍❤💋

بده😭😭من بدم میاد راستی هر روز غذاهایی که دوست داری درست کن تا اشتهات زیاد باشه واسه خوردنشون  ...

چشم 😍❤💋❤😍😄

از دکتر فراریم خخخخ  میخورم اما اعصابم بهم ریخنه هس گوشت نمیشه بهم 😄

خخخخ دیگه کاریش نمیشه کرد بایدفکر خیال از خودت دور کنی با آرامش غذات بخوری

😄 من 54 بشم زود کم میخورم یک کیلو کم کنم خخخ

...........
خخخخ دیگه کاریش نمیشه کرد بایدفکر خیال از خودت دور کنی با آرامش غذات بخوری   😄 من 54 بش ...

خخخ ای جوون 😍😍😍😄

خخخ در کل لاغری بهتره 😍😍  انشالا به وزن ایده ال برسی عشقم 😍😍

😍😍😍😍❤💋💋💋💋