2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند کیلویی عاطی جونم

۵۰

قدم۱۶۵

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
آره لاغری یکم بعده هر وعده غذا چن تا خرما بخور

میخورم بعضی وقتها اما از بس اعصابم خرابه و فکرو خیال دارم اصلا چاق نمیشم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
هله هوله نمیخوری؟آخه چطور چاق نمیشید خیلی برام عجیبه

بابا میخورم اما اصلا از ۵۰ اضافه نمیشه

میخورم بعضی وقتها اما از بس اعصابم خرابه و فکرو خیال دارم اصلا چاق نمیشم

چرا گلم?? منم وقتی عصبی و ناراحتم نمیتونم چیزی بخورم فکر و خیالو هممون داریم دیگه کاریش نمیشه کرد 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
چند کیلو کم داری بخور چاق میشی  من 53کیلوم قدم 160

دوس دارم حداقل ۵۵ یا۶۰ بشم خخخخ میخورم اما نمیشه

بابا میخورم اما اصلا از ۵۰ اضافه نمیشه

خوش به حالت 😥

من بدبخت بیچاره تا آخر عمرم باید کالری شماری کنم 

زیاد بخور در حد ترکیدن بذار معده ت گشاد بشه بعد غذا ولو شو استراحت کن 

ریپلای کن خوششششششم میاد😄
چرا گلم?? منم وقتی عصبی و ناراحتم نمیتونم چیزی بخورم فکر و خیالو هممون داریم دیگه کاریش نمیشه کرد&nb ...

اره والا هعییییی خدا ب همه صبر بده و ارامش از صدقه سر همه ب منم بده

بزرگترين شانس زندگيته.من آرزومه هر چي بخورم چاق نشم😂😂😂

خخخخ هرکی هرچی نداره ارزوش همونه