2777
2789
خوش به حالت 😥 من بدبخت بیچاره تا آخر عمرم باید کالری شماری کنم  زیاد بخور در حد ترکیدن بذ ...

خخخخ ای جوووون خوبع ک تپلی من دوس دارم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گلم?? منم وقتی عصبی و ناراحتم نمیتونم چیزی بخورم فکر و خیالو هممون داریم دیگه کاریش نمیشه کرد&nb ...

من برعکسم تنها راه آرامشم تو غم و عصبانیت خوردنه فقط خوردن آرومم میکنه 

ریپلای کن خوششششششم میاد😄
اراده کنی میشه ،دکتر تغذیه برو حتما تاثیر داره  

از دکتر فراریم خخخخ 

میخورم اما اعصابم بهم ریخنه هس گوشت نمیشه بهم 😄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
به امید خدا عزیزم😍😍😘

😍❤💋

بده😭😭من بدم میاد راستی هر روز غذاهایی که دوست داری درست کن تا اشتهات زیاد باشه واسه خوردنشون  ...

چشم 😍❤💋❤😍😄

از دکتر فراریم خخخخ  میخورم اما اعصابم بهم ریخنه هس گوشت نمیشه بهم 😄

خخخخ دیگه کاریش نمیشه کرد بایدفکر خیال از خودت دور کنی با آرامش غذات بخوری

😄 من 54 بشم زود کم میخورم یک کیلو کم کنم خخخ

...........
خخخخ دیگه کاریش نمیشه کرد بایدفکر خیال از خودت دور کنی با آرامش غذات بخوری   😄 من 54 بش ...

خخخ ای جوون 😍😍😍😄

خخخ در کل لاغری بهتره 😍😍  انشالا به وزن ایده ال برسی عشقم 😍😍

😍😍😍😍❤💋💋💋💋