2777
2789
عنوان

خانمای خوشگل وخوشتیپ ناراحتم خیلی

279 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان من همسرم راننده تاکسی هس خودم قیافم وتیپم معمولی هس چون دوتابچه دارم ویکی هم نوزادهس کمتروقت میکنم حسابی به خودم برسم درحدمعمول ولی وقتی بیرون میرم ومیبینم خانماچجوری تیپ میزنن ارایش میکنن میگم نکنه شوهرم دلش بخادخیلی اعتمادبنفسموازدست دادم خیلی ناراحتم وغصه میخورم میگم کاش منم زیبابودم که نیازبه ارایش واینانداشتم میگم کاش موهام خودش حداقل کمی صاف بوداماموهام به شدت اسیب دیدس هیییییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای موهات دوفاز بزن خیلی موثره 

برای بقیه جیزها هم اعتماد بنفس داشته باش الکی خودت رو دست کم نگیر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

منم دوتا بچه دارم ..ولی به زور به خودم میرسم ..حداقل فقط جلوی موهاتو اتو بکش مرتب دیده بشی..واسه روحیه ی خودتم بهتره به خودت برسی..این روزها همه خوشگلن فقط باید بلد باشی به خودت برسی..ببینی چی بهت میاد

در طول زندگی دیگه به رفتار توجه میشه و ظاهر عادی میشه حتی اگر حوری بهشتی باشی.سخت نگیر سعی کن شاد باشی و اینی که هستی رو دوست داشته باشی.تو با همه این ویژگیهات همسرت انتخابت کرده و عاشقته که برات داره تلاش می‌کنه پس تو هم در حد تواناییت به سلامتیت برس تا پا به پاش شاد باشی و بهش انرژی بدی.