2777
2789
وایی چرا من ندیدم پس هرچی زدم شبکه سه نشون نداد 😟 میشه لطف کنی بگی چی شد امشب

فردا دو و ده دقیقه میگذاره .فکر کنم ده صبح هم بگذاره .مریم و سیامک با هم اصلا نسبتی نداشتن فقط همکار بودن و سیامک دستگیر شده و مریم رفته خارج و سروش مرخص شد و یاسمن درخواست طلاق داده و رفت خونه مامانش با محمد .سروش نگذاشت سوگند رو ببره

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلویبیون نصب کنین از تو ارشیوش همه قسمتاشو نگاه کنین 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
خیلی نت مصرف میشه؟

نه فکر نکنم

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
وایی چرا من ندیدم پس هرچی زدم شبکه سه نشون نداد 😟 میشه لطف کنی بگی چی شد امشب

یکم دیر داد.

اون زنه کل دار و ندار سروشو برداشت رفت خارج ،وقتی سروش فهمید سکته خفیف کرد ،یاسمن میخواد توافقی ازش جدا شه ولی هنوز به داداشش که وکیله گفته پیگیر کارای سروش باشه.

سروش نمیخوادطلاق بده ،یاسمنم گفت اونوقت منم آبروتو همه جا میبرم. آخرش قرار شد یاسمن و بچه ها برن از اون خونه ،در عوض سه دنگ از خونه و طلاهاشو بده سروش تا طلاق بده .سروشم نذاشت دخترشو ببره .

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

منم می‌خوام دانلودش کنم

جاداره بگم که یاسمن قبل سروش عاشق دوست برادرش بود که پزشک هم بود 

ایشون میرن جبهه خبرمیرسه شهید شدن 

حالشون بد بود تواین اوضاع زن سروش هم فوت میکنه ویاسمن وابسته بچه میشه تا مرگ حامدفراموش کنه 

اما بعدخبرمی رسه که حامداسیر 

اما دیگه اونموقع یاسیمن داشت ازدواج میکرد وخانواده حامد بهش خبرندادن

حامداز اسارت به عشق یاسی میاد و....

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود