2777
2789
میدونی سوگند چه نسبتی با این خانواده داره؟؟سروش چرا نزاشت مادرش اونو با خودش ببره؟؟

سوگند دختر زن اول سروش هست كه به دليل سرطان از دنيا رفته و از يك سالگي پيش ياسمن بوده و نميدونه كه ياسمن مادرش نيست .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااای اره من فک میکردم بعد سکته کردنش آدم میشه

منم اونجوری فکر میکردم ولی همش به اون زنه مریم فکر میکنه ،خیلی طمعکارِ ،تا یاسمن گفت خونه و طلاهامو بدم بهت به طلاق راضی شد.

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

خیلی حال بهم زنه!!ولی ی چیزی سن بچه ها به پدر مادر نمیخوره!!اینجای فیلم مشکل داره!

مثلا دختره۱۲.۱۳ سالس پسره هم ۸.۹

خوبه ک اما سروش و یاسمن جوونن مخصوصا سروش😁

وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
میدونی سوگند چه نسبتی با این خانواده داره؟؟سروش چرا نزاشت مادرش اونو با خودش ببره؟؟

من از قسمت اول دیدم همشو .سروش قبل از یاسمن یه زن داشت به اسم ندا خیلی دوستش داشت دختر خاله اش بود سرطان داشت وقتی سوگند بدنیا اومد مرد .و یاسمن هم ک هم کلاس سروش بود کم کم وابسته شد به سوگند و بخاطر این با سروش ازدواج کرد و گفت از این قضیه سوگند بویی نبره و فک کنه من مادر واقعیشم 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

سریال نشون می ده که بچه ها اگه به حرف بزرگ تر ها گوش ندن سخت ضرر میکنن

سروش خنگ نیست که فقط و فقط یاسمن ابله که به حرف کلللل خانوادش گوش نداد

نمونه ای از دخترهای همه زمان هاست

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌