2777
2789
عنوان

جفت سرراهی

683 بازدید | 21 پست

اونایی که جفت سر راهی داشتن همراه با لک وخونریزی بیان از بارداری موفقشون بگن😍

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم

سلام من هفته25هستم فعلا که نه خونریزی داشتم نه درد نه چیزی ولی خیلی استرس دارم انشاالله همه مامانایی که حامله ان بچشون به سلامتی به دنیا بیاد

خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم شما رفتین سونو ببینین جفتتون بالا اومده یا نه

سلام عزیزم آره رفتم هنوز بالانیومده خیلی استرس دارم دکترم گفته مواظب باشم واستراحت کنم

سلام عزیزم آره رفتم هنوز بالانیومده خیلی استرس دارم دکترم گفته مواظب باشم واستراحت کنم

نمیدونم منم برم ببینم بالا اومده یا نه از بس استرس دارم به دکترم گفتم برام سونو بنویس برم ببینم جفتم بالا اومده یا نه گفت که نیازی نیست تو هشت ماه برو فقط بهم گفته تا هشت ماه شیاف استفاده کنم، من خونریزی ندارم، شما خونریزی دارین؟ 

نمیدونم منم برم ببینم بالا اومده یا نه از بس استرس دارم به دکترم گفتم برام سونو بنویس برم ببینم جفتم ...

نه خونریزی ندارم خداروشکر  استرس نداشته باش یکی ازفامیلای ما جفتش نیومد بالا تاوقتی بچه به دنیا بیاد

نمیدونم منم برم ببینم بالا اومده یا نه از بس استرس دارم به دکترم گفتم برام سونو بنویس برم ببینم جفتم ...

تهران زندگی میکنین اسم دکترتون چیه؟

تا۶ماه خیلی مواظب خودت باش از دستشویی فرنگی استفاده کن بعد۶ماه یکم خطرکمترمیشه

منم خدا رو شکر خونریزی نداشتم تا به الان که 21 هفتمه، من بندرعباس زندگی میکنم گلم اینجا میگم جفتم سرراهیه عین خیالشونم نیست، شما طول سرویکستون تو آنومالی چند بودش؟ 

منم خدا رو شکر خونریزی نداشتم تا به الان که 21 هفتمه، من بندرعباس زندگی میکنم گلم اینجا میگم جفتم سر ...

آخرین سونوگرافی که رفتم فکرکنم۴۱بود شماچی؟

منم خدا رو شکر خونریزی نداشتم تا به الان که 21 هفتمه، من بندرعباس زندگی میکنم گلم اینجا میگم جفتم سر ...

بعضیا به جفت سرراهی اهمیت نمیدن نوع جفت طبیعیه ولی یکم خطرناکه