2777
2789
عنوان

هرکیو میبینم دوتا مشما مانتو دستشخ

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 62 پست
به سلامتی  آره خوبه فقط خیلی سرده ما سن پترزبورگ هستیم  تا چند وقت دیگه میریم آلمان من پ ...

بله آلمان و اتریش زندگی کردم آلمان واقعا محشره امیدوارم موفق باشید 

تابستوناشم سرده ؟

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونی که نداره و نمیخره‌منم ...که حتی یه روسری هم‌نگرفتم ..نه لباس راحتی دارم‌نه بیرونی پولم ندارم‌بگ ...

بهش بگو از خواب بیداره شده یه صفر بزاره جلو واریزیش که بدردت بخوره

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا
خوشبحالت..واقعا که ما داریم‌از فقر زجر میکشیم...

اونایی ک رفتن پشیمونن از گرونی همین ترکیش ما رفتیم اب نبود باید اب معدنی میخریدیم تازه تو استامبول

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا
بله آلمان و اتریش زندگی کردم آلمان واقعا محشره امیدوارم موفق باشید  تابستوناشم سرده ؟

ما خیلی وقت نیست اومدیم خبر از تابستون ندارم ولی تا اوایل تابستون هم یخ رود خونه ها بسته هست و. هوا سرده 😁😁

بهش بگو از خواب بیداره شده یه صفر بزاره جلو واریزیش که بدردت بخوره

اونم‌درحد توان خودش واریز میکنه برام..اگه شانس داشتم یدونه‌پولدارش نصیبم‌میشد که بیشنر بم بده

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
اونایی ک رفتن پشیمونن از گرونی همین ترکیش ما رفتیم اب نبود باید اب معدنی میخریدیم تازه تو استامبول

باید کار کنی الکی که نیست 🙃 من کار میکردم وضعمم خوب بود ولی هیچ جا ایران نمیشه

به سلامتی  آره خوبه فقط خیلی سرده ما سن پترزبورگ هستیم  تا چند وقت دیگه میریم آلمان من پ ...

من ۱۲ سالم بود این کلمه سن پترزبورگ رو جایی خوندم فک کردم اشتباه تایپی بوده خواسته بنویسه سن پدربزرگ 😂😂😂😂😂جالب اینجا به همه هم نشون دادم الانم یادشونه هنوز بهم میخندن😂

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
ما خیلی وقت نیست اومدیم خبر از تابستون ندارم ولی تا اوایل تابستون هم یخ رود خونه ها بسته هست و. هوا ...

😲😲😲 اه پس همش باید لباس بافت بپوشم. اه