2777
2789
عنوان

هرکیو میبینم دوتا مشما مانتو دستشخ

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 62 پست
باید کار کنی الکی که نیست 🙃 من کار میکردم وضعمم خوب بود ولی هیچ جا ایران نمیشه

ما برا مسافرت رفته بودیم

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا
چرا خیلی اذیت میشیم ولی چون اوایله فعلا همه چیز برامون جذابیت داره  دوری از خونواده خیلی سختهه ...

من که خیلی دوست دارم 😁

ولی شوهرم دل نمیکنه

هر چی هم سعی کردم تا حالا که موفق نبودم🙄

ان شالله که موفق باشید گلم 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که خیلی دوست دارم 😁 ولی شوهرم دل نمیکنه هر چی هم سعی کردم تا حالا که موفق نبودم🙄 ان شالله که ...

منم شوهرم آدمی بود که تا خارج از استان هم نمیومد چه برسه خارج از کشور ! اما با اصرار خودم و اینکه تمام سعی رو خودم کردم تا از دانشگاه اونجا پذیرش بگیرم و براش توضیح دادم که موفقیت های زیادی در انتظارمونه اونم کم کم رام شد . الان که اینجاییم میگه وای سمیه کاش زودتر میومدیم 😅🤣 

ممنون گلم شماهم موفق باشید