2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2182438 بازدید | 92422 پست
بسلامتی و دل خوشی ان شا....سال و خوب و خوش و پربرکتی پیش رو داشته باشید

ممنون گلم به همچنین

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
سلام دوستان کسی تا حالا برنج آوازه خریده چطوره؟خوبه؟

سلام عزیزم بله من اوازه استفاده میکنم 

دستورپخت خودمومیگم 

اول بااب گرم حدودیکساعت خیس کن

دوم اب وبزارجوش بیاد

به اب نمک ویک قاشق ابلیمو ویک قاشق روغن اضافه کن بزارجوش بیاد

برنج وبریز حدودبیست دقیقه بجوشه 

پنج دقیقه اخربرنج وچک‌کن وابکش کن 

برنج معمولا واسه من حدود۲۰دقیقه کافیه بجوشه

بعد اب روغن روی برنج بریز وبزار حدودنیم ساعت دم بکشه 

بیشتربرنج قاطی باهاش درست میکنم خیلی خوب میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام‌ خانوما

گزارش امروز:

یه عالمه ظرف شستم و جمع کردم 

لباسای شسته شده ی دیروز تا شد و رفت تو کمد

بند رخت فلزی ضدعفونی شد

واسه شام قرمه‌سبزی تو دیگ سنگی بار گذاشتم و سالاد درست کردم و ظرفای شام آماده است

قورباغه# قسمت سوم تمیز کردن دیوار انجام شد

قراربودبعد ازظهر  با مامانم بریم بیرون واسه قورت دادن دوتا قورباغه ی تو مخی ....که هوا باد بادی و بارونی شد و نرفتیم اینجور وقتا حس میکنم قورباغه ها قابلیت خر شدنم دارن (قورباغه خر است)

بعدشم که برقا رفت و من در تاریکی به سر میبرم

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام‌ خانوما گزارش امروز: یه عالمه ظرف شستم و جمع کردم  لباسای شسته شده ی دیروز تا شد و رفت ...

منم امروز بخاطر باد  و بارووون شدییید پیاده روی نرفتم.

همسرممم خونه بود نشد ورزش بنمایم.

کلا آخر هفته تنبلانه ای بود!!!

این نیز بگذرد...                                                       

سلام🌷💗❤💙روال این تاپیک چطوریه دوستان؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
منم امروز بخاطر باد  و بارووون شدییید پیاده روی نرفتم. همسرممم خونه بود نشد ورزش بنمایم. کلا ...

پیش میاد دیگه فدای سرمون  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
از فردا دوباره گزارش میدم  شروع دوباره و محکم‌تر  هدف بزرگی دارم ولی خیلی بی اراده ام

بی اراده!!!!!!!ا

بیخیال دختر ما پروتر از این حرفاییم که کم بیاریم

واسه هممون پیش میاد یه روزایی کارای های مورد نظر انجام نشه بعد از چند روز دوباره شروع میکنیم اصلا تمام لذتش به همین شروع دوباره اس  دیگه نبینم کم بیاریاااااااا

سلام  کارهای انجام شده ی من 

اماده کردن صبحانه و شستن ظرفاش

خوردن داروها

شستن کنجد چقدر طول کشید 

پختن کیک و شستن ظرفاش 

خواب عصر

جابه جا کردن کشو لباسا ی خودم و چیدن دوباره لبایا تو کشوی جدید 

شستن فی لتر هود

پیچدن دلمه برگ مو  برای نهار فردا  

تا زدن لباس ها

کار کردن تکالیف پسرم. ۳ ساعت

پختن شام پیتزا 

جمع کردن ظرفای آبچکون

شام بخوریم و ظرفا رو بشوریم 

شستن ظرفای شام 

داروها و لالا

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دوستان امروز صبح بعد صبحانه گوشت گذاشتم بپزه و چند دور لباس با ماشین شستم و ی ذور لباس با دست بعد پهن کردن لباسا ی کمردردی اومد سراغم که نگو ...خلاصه به هیچ کاری نرسیدم به زور با کمک همسرم نهار درست کردم و خوردیم و بعد خوابیدم .بعد خواهر جان مثل فرشته نجات رسید و ی عالمه ظرف نشسته رو شست.منم کمردردم بهتر شد ولی اصلا حوصله کارکردن نداشتم و نت گردی کردم و هیچی فردام کلی کار دارم سه تا کلاس آنلاین و تاکردن لباسا و کلی دیگه خداکنه فردا کمردردم شروع نکنه که....

🖤🖤🖤🖤

راستی دوستان پسرم که قبلا گفتم خدمتتون کلاس دوم بود الان دو ساعت طبق برنامه میاد درس بخونه ولی ...بعد پنج دقیقه میاد میگه مامان اینجوریه ..جوجه ....خرگوشاونجوریه ....مامان یه سوال....اردک...نمیدونم به حرفاش گوش کنم یا نه اگه گوش نکنم ول کن نمیشه میگه بعدا یادم میره اگه گوش کنم که دو سا عت به جای درس یه ریز حر ف میزنه چاره چیه چجوری کاری کنم حواسش جم درس بشه   

🖤🖤🖤🖤
سلام🌷💗❤💙روال این تاپیک چطوریه دوستان؟

سلام خوش اومدین .توی این تاپیک برنامه ی روزانتون رو میتونین بنویسین . نوشتن باعث افزایش انگیزه و افزایش احتمال موفقیت میشه .

اگر مشکلی تو کاری براتون پیش اومد یا در کاری نیاز به هم فکری داشتین میتونین کمک بگیرین.

میتونین کار های خوبی که بقیه تو کار های روزانشون میکنن رو ببینین و ازشون الگو بگیرین

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
راستی دوستان پسرم که قبلا گفتم خدمتتون کلاس دوم بود الان دو ساعت طبق برنامه میاد درس بخونه ولی ...بع ...

بهش یه برگه بدین بذاره کنارش . هر سوالی پیش اومد بنویسه و دیگه بهش فکر نکنه . بعد که کارش تموم شد در مورد اون چیزایی که تو ذهنش بود با هم حرف بزنین حتما

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!