2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2182335 بازدید | 92418 پست
ریحانه جون سه بار این پستت رو خوندم  آخه بیشتر روشهایی رو که من در مورد درس خوندن بچهام انجام ...

ممنونم . انشالله فرزنداتون راهی و برن که هم خودشون ، هم شما و هم بقیه بهشون افتخار کنن 💞💗

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
کارهای شماها بازم ابرومندانه تر بوده من داداشما شبای امتحان میوردم میگفتم باید تاصبح بشینی نخواب تا ...

خانم خانما حواسم هست گزارش نمیدیا .

کم پیدایی

این نیز بگذرد...                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بیداری هشت و هم اکنون مثل میتی متحرک هستم تا ۱۱ کلاس داشتم بعدشم رفتم دنبال گواهینامه،(بالاخر ...

شیره انگور

عسل

شیره توت شیره توت شیره توت 

صبحانه کامل و مقوی

این نیز بگذرد...                                                       
سلام  به همه  من پستاتونو می خونم کارهای خونم رو هم انجام میدم نمیدونم چرا فقط گزارش میخو ...

منم امروز دامستوس کاری داشتم.کیف میکنم همه چیزو بر ق میندازه.

بعد اون سیف عشقمه!!!

این نیز بگذرد...                                                       
از عصر تا حالا دو ساعت پیاده روی داشتم. کالریمم از حد مجاز کمتر شد خداروشکر. لطفا لطفا دعا کنید و ...

تلاشت ستودنیه رفیق

فقط یادت باشه خودتو با کسی مقایسه نکن به اندازه تلاشی که میکنی حتما نتیجه میگیری( ماهربانو و ریحانه روزه میگیرن فکرکنم شما احساس ضعف داری نمیتونی پس صبور باش )

به نظرم یه لباس خوشگل با سایز مورد نظر، بخر که انگیزه ات بالا تر بره

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام . شبتون بخیر . خیلیییی روزا داره زود میگذره :) مطمئنم در آینده دلتنگ این روزا میشم . همیشه که ...

(زندگیتون بی حسرت) چقد بهم مزه داد

و چقد خوشحال شدم واسه مامان بزرگ‌ مهربونت ....خوب بمونه همیشه

ریحانه علی میر صادقی رو که میشناسی؟؟؟ دوره های خوبی رو گذرونده و جایگاه خوبی داره نظرت چیه راهشو ادامه بدی ؟؟؟؟

در حد یه پیشنهاده ولی به نظرم از پسش برمیای (با توجه به گفته های خودت که سرو کله می‌زنی با بچه های کنکوری)

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
میچکا جون ممنون که پیگیر قورباغه های ریز و درشت مون هستی ❤ دوس دارم قبل از عید خونم برق بیفته  ...

قربونت عزیزم  

سلام سلام

گزارش امروز:

بعد از بدرقه، ظرفا رو شستم و جمع کردم

چندتا از لباسا لکه گیری شد دو دور لباس شسته و پهن شد

قورباغه# قسمت اول تمیز کردن دیوار (ته مونده خمیردندان +مسواک+دوتا دستمال خشک و خیس)حسابی برق افتاد 

صابون مراغه رنده کردم و لباسا رو باهاش خیسوندم 

شام همبرگر ناهار پوره سیب زمینی

جا مایع ظرف شویی و دستشویی رو پر کردم

روبالشتیای شسته شده تبدیل شد به دستمال کوچیک برای جاهای چرکولک ...تو چند روز آینده پارچه بگیرم واسشون

دوش گرفتم و بعدشم رسیدگی به پوست

منم گزارش شبانه بدم و برم

اول اینکه🐸 زشتم اتو کردن کوهچه ای از لباس بود که انجام شد.

دوم انکه سینک رو با دامستوس جان برق انداختم.

و یه قورباغه که امروز شروع کردم و اون کثیفیهای پنهدن در قابلمه هامه و تمیز کردنشون با سیف جان.

برای بچه ها پیراشکی درست کردم.

کلی از کاسه های پلاستیکی آشپزخونه که در اثر مواد غذایی رنگی ، بد رنگ شده بودن رو شستم و تمیز کردم.نو شدن.

یه سبد سیر داشتم که پوستهاشو و پوکهاشو جدا کردم اینم چند روزه رو مخم بود.

اسفناج پختم.

لباسهای خشک جمع شد و

شام فلافل

و فعلا دیگر هیچ.

امروز چون تو تایم پیاده رویم کسی خونهه نبود که بچه ها رو بذارم و بر م.متاسفانه پیاده روی کنسل شد اما حواسم به کالری بود.البته میدونم که میتونستم تایم ورزشم رو تو خونه انجام بدم ولی مشغول کار بودم و تنبل شدم.

یکم با پسرها بد رفتار بودم که امیدوارم بتونم تا آخر شب جبران کنم.

بجای زبان هم کتاب #شدن#‍  رو شروع کردم ب‍ه خوندن.

کارهای روتین هم که انجام شد.

فعلا

شبتون خوش. 🐞🐞🐞🐞🌷

این نیز بگذرد...                                                       
شیره انگور عسل شیره توت شیره توت شیره توت  صبحانه کامل و مقوی

همه این ها رو میخورم به جز صبحانه🥴🥴🥴از بدو تولد دوستش نداشتم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
خانم خانما حواسم هست گزارش نمیدیا . کم پیدایی

نمیدونم چراحسش نیس کارنلین جون من مشغول خونه تکونیم حال رابرق انداختم تموم شد اشپزخونه هم تقریباتمومه یکم خورده کاری داره انشالااتاقا هم باید شروع کنم یه عالمه هم فرش وموکت وروفرشی دمفرشی شستم الانم ریلکس کردم نشستم چه حس خوبی میده این خونه تکونی  انشالاخونه تکونی تموم شه گزارش میزنم   

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
(زندگیتون بی حسرت) چقد بهم مزه داد و چقد خوشحال شدم واسه مامان بزرگ‌ مهربونت ....خوب بمونه همیشه ر ...

اقای میرصادقی مشاورم بودن . سال اول کنکورم ( البته خودشون که نه . با مجموعشون کار کردم . خودشون صرفا یه سری کنفرانس و همایش داشتن و مدیریت مجموعه رو به عهده داشتن )

خیلی ادم خفنیه ولی به نظرم برای یکی مثل علی میرصادقی شدن در درجه ی اول باید آدم تن صدا و فن بیان خوب داشته باشه که ندارم😬😬😬😬خود میرصادقی جوری حرف میزنه که تو همایش اکسیژنش ساعت ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر اصلا استراحت نداد و ۲ هزار نفر بدون حرف یا چیز خوردن محو حرف زدنش بودن و واقعا سطح انرژی سالن پایین نیومد . 

بعد از دوره ی روانشناسی اکت ی که گذاشت خودم علاقه مند شدم و رفتم دنبالش که بیشتر بخونم .ولی تهش به این نتیجه رسیدم که من بیشتر از اینکه روانشناسی رو دوست داشته باشم ، دوست دارم کسی که روانشناسی رو دوست داره و فهمیده برام توضیح بده 😅

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

سلام شبتون بخیر . 

دیشب تا صبح بیدار بودم و برای امتحان درس میخوندم . ساعت ۱۱ تا ۱۲ امتحان داشتم و خدارو شکر خوب بود .

بعدش خوابیدم تا ۳ و بعد از خوردن ناهار رفتم سرکار تا ساعت ۸ .

اونجا اول کتاب مغازه ی خودکشی رو تموم کردم بعد یه ساعت و نیم زبان خوندم . یه سری خورده کاریا ه ممربوط به همونجا بود که انجام دادم .

۸ اومدم خونه .بعد از شام دوباره ۱ ساعت و نیم زبان خوندم 

بعد هم آماده ی خواب شدم و الان تو تختم😁

در مورد کتاب مغازه ی خودکشی : کتاب جالبی بود پر از احساسات متناقض . کمدی سیاهی داشت که خنده دار بود . ولی وقتی به بطن جمله ها فکر میکردی احساس اضطراب تو عمق وجودت نفوذ میکرد . ترس از اینکه نکنه تا چند سال دیگه سرنوشت زمین و آدم هاش این شکلی شه ...ترس از اینکه نشه همین خرده مفاهیم انسانی باقی مونده رو به نسل های بعد انتقال داد و جدی جدی زندگی این جوری بشه !...

ولی خوب در عین داغون بودن اوضاع ، در طول داستان یه نور وجود داشت به اسم ( آلن ). که وسط اون اوضاع بد بهت یاد آوری میکرد مهم نیست چقدر اوضاع بده ، هرجایی که ذات پاکی باشه ،شور و نشاط زندگی خودشو نشون میده ...و میتونه اینقدررررر بزرگ بشه که ....

کارای روتین هم که خوردن آب و ابلیمو ، دارویی که دکتر برای پوست و مو داده بود ،چک کردن گروه مشاوره و رفع اشکال ، پاک و خیس کردن برنج برایناهار فردا انجام شد .

شبتون بخیر . فرداتون با برکت

از وقتی کرونا اومده و من اون آدم های سمی رو‌ نمیبینم دیگه اون حال و احوال نیومده سراغم 

خوب خدا رو شکر 

رفت و امدتت همین طور بعد کرونا کم نگه دار

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }