2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2231510 بازدید | 94056 پست
آره واقعا،از امروز باید درست رفتار کنم با بچه ام،در مورد شوهرمم دقیقا همین کار رو میکنم ولی مثلا بعد ...

نیاز به تمرین داره اروشاجان باید هی روخودت کارکنی تمرین کنی شخصیت مردها رانمیشه تغیر داد اینا قبول کن تمرکزت همیشه روی رفتارهای خوبش باشه تاعذاب نکشی 

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم شوهرمه،بی مسئولیتی هاش،توجه نکردن هاش و...

آروشا  جان بی توجهی که اکثر مردا همینطور 

مرداب ایرانی اکثرشون بهشون یاد داده نشده چطور باید

نیازهای عاطفی همسرشون رو برآورده کنن 

خودت دنبال خوب کردن حالت باش و انتظار توجه و حمایت رو از هیچ کسب تو زندگیت  نداشته باش که فقط اعصاب خوردی برات می مونه

برای موارد دیگه طبق چیزایی که تو نی نی سایت یاد 

یاد گرفتم😁😁

مرد رو فقط باید تایید کنی و هندونه زیر بغلش بزاری

اونوقت همش سعی داره کارایی که شما دوست داری رو انجام بده که دوباره تایید بشه

به قول خانما اقتدارش رو بالا ببر😅

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60

سلام 

خوبید بچه ها بعد چند روز اومدم 

بگم  این چند روز بدترین روزام بود

نمیخوام بگید سوسن هی داره غر میزنه و ناشکری میکنه  .... ولی  

پسرم خیلی بدترشده خیلیییی. همش دوست دارم قوی باشم  شاد باشم ولی انگاری ظرفم پر شده.  اوایل به  خودم گفته بودم بیش فعالی فقط خوب میشه  بعد آسپرگرش رو شد بعد لکنت گرفتش  الانم که 

پسرم دچار وسواس فکری شده  همش استرس داره ...

و من انگار دیگه کشش ندارم 

الان داروهاش دو برابر شده بچه دم به دیقه داره  دارو میگیره  و با دارو هم نمیتونم کنترل کنم 

@سمنرخ  جان من رفیق نیمه راه نبودم ولی واقعا روزام و خودم حالمون داغونه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه تاپیکم زدم برا پسرم( تاپیک اخر )

اگه کسی راهنمایی داره ممنون میشم بهم کمک کنه 

اصلا نمیدونم چه طور رفتار کنم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
آروشا  جان بی توجهی که اکثر مردا همینطور  مرداب ایرانی اکثرشون بهشون یاد داده نشده چطور ب ...

همه اینا رو خودم می‌دونم ولی عمل کردن بهش سخته.مثلا ۱۰روز خودم با خودم حالم خوبه بعد کم میارم و میشه این اوضاع 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
سلام  خوبید بچه ها بعد چند روز اومدم  بگم  این چند روز بدترین روزام بود   &nb ...

سوسن جون کابینت رو بی خیال

امیدوارم که حال دلت هر چی زودتر خوب بشه

برای حال این روزات متاسفم

منم این روزا رو گذروندم ولی نه این شدت کاملا درون میکنم

حالا میام تاپیک ادامه میدم.......

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60
همه اینا رو خودم می‌دونم ولی عمل کردن بهش سخته.مثلا ۱۰روز خودم با خودم حالم خوبه بعد کم میارم و میشه ...

پس روی خودت کار کن 

چون ثبات نداری میندازی گردن همسرت و هی خشمت نسبت به اون بیشتر و بیشتر میشه

در صورتیکه که ممکنه اونقدر که فکر میکنی مقصر نباشه

سلام دوستان

نماز صبح  

تلاوت ۵صفحه قران  

مسواک صبح وشب  

ورزش

خوش اخلاق بودن   

غیبت نکردن  

بازی با بچه ها   

مطالعه کتاب نیم ساعت.

گلدوزی یک ساعت

قصه برای پسرا  

زودخوابیدن

کالری بالا 2700  

نوشیدن 7لیوان آب.امروز ساعت 7 بیدارشدم صبحانه خوردیم ظرفاشو شستم .روفرشی هال عوض کردم کثیف رو شستم. سرامیکای هال پاک کردم.راستی بعد صبحونه قورمه سبزی بار گذاشتم.دو دور لباس شستم پهن کردم . میان وعدن شیر و خرما خوردم .باز سیب زمینی آبپز . قورمه سبزی آماده کردم خوردیم ظرفاش شستم لباسای خشک شده تاکردم جادادم ....بیشتر بنویسم ارسال نمیشه.شب خوش

🖤🖤🖤🖤
یه تاپیکم زدم برا پسرم( تاپیک اخر ) اگه کسی راهنمایی داره ممنون میشم بهم کمک کنه  اصلا نمیدون ...

سوسن جان سلام روش درمان پسرت تا الان فقط از طریق دارو بوده ؟ به جز دارو توصیه ی دیگه ای نداشتن؟

منظورم رفتار شما با بچه بیش فعال  و نوع بازی و تشویق و تنبیه و اصلاح غذایی و.....

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام  خوبید بچه ها بعد چند روز اومدم  بگم  این چند روز بدترین روزام بود   &nb ...

اولا قشنگی دوستیمون به اینه که تو هر حال و احوالی از هم باخبر باشیم حالا می‌خواد غر زدن باشه یا روزمرگی یا اتفاقای قشنگ.....

دوما قبلا هم بهت گفتم یه تنه نمیتونی بهش کمک کنی متاسفانه اونجا مراکزی نیس که مخصوص درمان پسرت باشه معلم و مشاور و ....(یه بنده خدایی رو میشناسم که بچه اش ۵سالشه تحت تاثیر داروهای بارداری این مشکل واسش پیش اومد الانم بچه شو مهد کودکی میبره  که مخصوص این نوع بیماریه خودش خیلی خیلی  راضیه  ) به نظرم تا زمانیکه قراره بری المان ..... یه سر بیا تهران (قبلش تحقیق کن راجع به دکتر و روش درمان ) یه مدت اصلا همینجا زندگی کن میدونم کار همسرت  و هزینه درمان مشکل بعدیتون میتونه باشه ولی به نظرم به امتحان کردنش میارزه 

با احترام به تمام پزشکا ولی من درمان فقط با دارو رو قبول ندارم اعتقاد دارم به مرور دوزش بیشتر میشه و عوارض بدتری رو به همراه داره 

اگه دوس داشتی شمارمو بهت میدم با هم تو سایت های مختلف میگردیم تا به یه نتیجه درست برسی

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلام خانوما

گزارش امروز؛

قورباغه# در حال تدارکیم تا در روز های آینده غافل گیرشون کنیم(شبیخون بزنیم )

کتاب# همون قبلی  

نوشیدنی# ۴لیوان اب ، شیر قهوه

سلام

صبحتون بخیر

من دیروز رفتم دکتر و تا برگردم خونه غروب بود.

فقط شام درست کردم

حمام رفتم و موهامو سشوار کشیدم.

ان شا...از امروز دوباره پیاده روی رو شروع میکنم با قدرت.

هفته پیش بعلت ضعف زیاد و ... اصلا نتونستم برم.ولی این هفته میرم.

این نیز بگذرد...                                                       
پس روی خودت کار کن  چون ثبات نداری میندازی گردن همسرت و هی خشمت نسبت به اون بیشتر و بیشتر میشه ...

آخه مثلا دیشب اصلا حالم خوب نبود.از پا درد و سر درد داشتم می مردم.شام گذاشتم حاضر کردم خوردیم جمع کردم یه بار حتی حالم رو نپرسید چه برسه که بخواد کمکم کنه.تازه می‌گفت ناهار فردامم آماده کن.من خنگ هم آماده کردم.الان که فکر میکنم نباید آماده میکردم.تازه بعدشم چاییش رو خورد و خوابید.این یه نمونه از بی توجهیش

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
آخه مثلا دیشب اصلا حالم خوب نبود.از پا درد و سر درد داشتم می مردم.شام گذاشتم حاضر کردم خوردیم جمع کر ...

عزیزم سخت نگیر اگه منم رو این رفتارای همسرم بخوام تمرکز کنم تا الان ۱۰۰بار ازش طلاق میگرفتم😂بخدا من زایمان کردم حالمم نپرسید تازه بعد از ده روز که مامانا رفتن خودم همه کارامو میکردم تازه هر روز لیست غذا و دمنوش ارائه میداد کهدچی واسش درست کنم بس که اون ده روز بهش سخت گذشته بود،رو رفتارای مثبتش که تمرکز میکنم اونا اصلا به چشمم نمیاد مثلا وقتی میبینم تو جمع خیلی بهم احترام میزاره و نگاه هرز نداره و نجیبیه وقتی میبینم هیچ وقت بهم دروغ نگفته و هزاران نکات مثبت دیگه که دور از حوصله س این رفتارشو نادیده میگیرم.من به عقیده خودم کرونا گرفته بودم ولی آزمایش ندادم ولی حس بویاییم قطع شده بود کلی درد داشتم وقتی بهش گفتم باور نکرد و حتی یه استامینوفم نخرید واسم چون فکر میکرد شوخی میکنم باهاش منم خودم هوای خودمو داشتم و حسابی به خودم رسیدم به روشم نیاوردم رفتارشو(اکثرا شاد و شنگولم و زیاد شیطونی میکنم).ولی اون سر درد بگیره مثل پروانه دورش میگردم.البته هرکسی نسبت به یه چیزی حساسه من خودمم رو این حساسم که همسرم بی حساب کتاب به همه لطف میکنه.پس موضوع تو هم قابل درکه ولی میتونی کنار بیای