2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2231391 بازدید | 94054 پست
سلام خانوما صدای منو از زیر کرسی میشنوین روز اول کلاه قرمزی شدنمه   قورباغه# همسرم ...

دو روز استراحت کن.

چه کیفی میده زیر کرسی🤩

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستای گلم 

روتین های روزانه 

قورباغه خوری

مطلقا ممنوع های بچه ها 

کمابیش انجام میشه

این روزا حس نوشتن ندارم بس که خسته میشم

گاهی هم از اینکه برنامه هام خوب پیش نرفته باشه کلافه میشم

خلاصه که کمال گرایی بد دردیه.حس رضایت و از آدم میگیره 

دوستتون دارم و براتون آرزوی سلامتی و عافیت دارم

یه چند وقت گزارش نمیدم تا ببینم اوضاع چطور پیش میره. 

گفتم بیام یه توضیح بدم که حمل بر بی ادبی نباشه. 

💌

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

سلام برنامم برا امروز به امید خدا💛💛💛💛💛💛

خوردن صبحانه و داروها

شستن ظرف های صبحانه

مرتب کردن تخت و اتاقم

مرتب کردن اتاق پسرم

🐸 ورزش       ۱ ساعت

🐸 زبان          ۱ساعت

پختن نهار

درسای پسرم  ۲ ساعت

نهار بخوریم و ظرفاش بشورم

پسرم آماده کنم بره فوتبال

🐸 خوشرفتاری با پسرم

نماز و دو صفحه معنی قرآن

جمع کردن ظرفای ابچکون

🐸خوندن کتاب      نیم ساعت

تمرین ذهنی

دوش بگیرم

لباسام بشورم و پهن کنم

🐸 در اوردن یک شهر برا  کار همسرم

پختن شام و خوردنش

شستن ظرفای شام

نماز

تمیز کردن گاز و پشت گاز حسابی

شستن چدن های گاز

خوردن داروها

خالی کردن سطل زباله و شستن سطل

🐸قصه ی اخرشب پسری

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستای گلم  روتین های روزانه  قورباغه خوری مطلقا ممنوع های بچه ها  کمابیش ان ...

ما هم دوستت داریم 

ان شالله همیشه سالم باشی دوستم

خداقوت 😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
گزارش قورباغه خوری امروز: چند روزی نتونسته بودم کار خونه کنم اکثر وقتم به تمیز کاری روتین گذشت 🐸چ ...

ساعتت زمان بزار بگو تو ۱۵ دقیقه تا ساعت زنگ بخوره این کابینت تمیز میکنم باید طی یک عملیات انتحاری بری سمتش تا طلسم بشکنه 

میخوای روزی دو تا کابینت با هم شروع کنیم تو گزارشامون بیاریم  برا من ۱۴ تا موند تو یه هفته تموم میکنیم برا شما چند تاست؟

از فردا نظرت؟

سلام دوستان من خیلی رو برنامه و منظم بودم اما تقریبا یک هفته س هم دیگه مراقب تغذیه م نیستم هم مطالع ...

منم گاهی این طور میشم 

همه چی رو تا یه روزی که خودت تعیین میکنی مثلا بگو تا جمعه میخوام رها کنم خودم  ول کن و ریلکس کن 

بعد روز قبلش مثلا پنج شنبه برنامه بنویس  و از فرداش که جمعه میشه دوباره شروع کن

سلام همگی همونجور که صبح برنامه ریختم امروز ظرفای دیشب رو شستم و خشک کردم و سرجاش گذاشتم و خونه رو م ...

راز سحر خیزی رو بگو  چه طوری بلند میشی 

من تا ۹ میخوابم دوست دارم ۶ بیدارشم ولی تو خواب میگم بزار یکم دیگه بخوابم 😴

ساعتت زمان بزار بگو تو ۱۵ دقیقه تا ساعت زنگ بخوره این کابینت تمیز میکنم باید طی یک عملیات انتحاری بر ...

موافقم 

مال من ۲۲ تاست با ۹ تا کشو😩

اگه تونستم امروز یه دوتا انجام میدم کمتر بشه😁

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60
موافقم  مال من ۲۲ تاست با ۹ تا کشو😩 اگه تونستم امروز یه دوتا انجام میدم کمتر بشه😁

چهار تا انجام بده.با یکی کشو  بزار به من نزدیک بشی

2 تا که سنگینه و بیشتر کارداره با دو تا سبک

مال من 37تا بود رسوندمش به ۱۴تا 

ما میتوانیم💪🏻

سلاااااام 😉😍

ساعت بیداری۸ونیم

کارهایی که تا الان انجام شده:

کلاس داشتم که شکر خدا کنسل شد،ظرررررررررف ها شسته شد.(خیلی بودااااااا)گاز و کانتر تمیز شد،گوشت ها شسته شد.دستمال و جاروبرقی هم انجام شد.خرید ها ضد عفونی شد تقریبا جابه جا شون کردم.

باقی مانده کارها:

دو تا کلاس دارم،چرخ کردن گوشت ها،برم خونه مادرم،برگشتنی گوشیم رو ببرم بیرون فلش کنم🐊اتاق رو مرتب کنم

تازگیا یه برنامه برا خودم گذاشتم که شب ها وقتی اهل خونه خوابیدن خودم رو به یک فنجون دمنوش آرامش و یه شعر لیلی و مجنون مهمون میکنم،(خیلییییییی کیف میده♥️🌹)

کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی رو هم شروع کردم،این سومین باره که این کتاب رو میخونم،ولی بعضی وقت ها احساس میکنم واقعا بهش نیاز دارم و دوباره شروع به خوندنش میکنم.

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

سلام سلام 

روز اول همیشه بهم سخت میگذره سخت که چه عرض کنم وحشتناک ....دیشب که اصلا نتونستم بخوابم از درد ولی عوضش کتاب خوندم 

گزارش امروز:

کتاب# کی (با کسره)ترفندهای علمی زمانسنجی عالی از دنیل اچ پینک 

قورباغه# همسرم۴تا از قورباغه هاشو قورت داد که خیلی تو مخی بودن خداروشکر شرشون کنده شد( شاید فکر کنید این تقلبه که قورباغه های همسرم رو تو گزارش خودم ثبت میکنم ولی خب چون هل دادنش و آماده کردن مدارک و برنامه ریختنش با منه منم شریکم تو قورت دادنش  )

الانم که حالم خوبه ناهار فردا رو بار گذاشتم (خورشت کرفس) غذای شبم مشخص کردم و تا شب یواش یواش روتین منزل رو انجام میدم

دمنوش# بابونه

ماسک# جوانه گندم و ماست 

@کارنلین اگه دوس داری یه دونه کوچولو درست کنید بزار گوشه خونه لزومی نداره حتما هیتر بزاری زیرش...با لامپ و دوشاخه و سیم افتتاحش کن فقط لامپش زرد باشه 

@سمنرخ  ‍ ‍ ‍ حس میکنم مشکلت اینه که میگی اگه تونستم نمیگی باید.....

@ماااماااان جان به یادت هستیما نری تنهامون بزاری مامان خوش انرژی.....

@r_p ریحانه جان حال مامان بزرگت خوبه؟ ‍ 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلااااام 

من بالخره موفق شدم

گوشیمو عوض کرده بودم سایت منو را نمیداد بیام تو. ولی بالخره یواشکی اومدم تو.

خب این ده روز ،خیلی سخت گذشت، نوبتی مریض شدیم و سخت گذشت ولی خب خداروشکر که به خیر گذشت.

این چند روز یکم کار عقب مونده انجام دادیم و لیست رو سبک کردیم . ولی از دیشب لیست جدید نوشتم یه عاااالمه کار داریم.

لیستم فک کنم به ۵۰ مورد هم رسید که خب هم کاری هست هم خونه هم خرید و هم عقب مونده.

انشالله کم کم انجامش میدیم.

امروز هم از صب خونه رو گردگیری کردم، جارو زدم بعد مدتها لوبیا پلو درس کردم، 

با علی حموم رفتیم.

ظرفها موندن

لباس دستیا موندن

نهار فردا مرغ هست که باید شب بزارم

شام کشک بادمجون بزارم.

امروز لیست تجهیزاتی که برای محل کارم لازمه باید تکمیل کنم و براشون ارسال کنم.

مدارکمو عکس بگیرم براشون ارسال کنم. 

فردا باید برم محل کار قبلیم

فردا عصر انشالله بریم یه سر خونه مامان همسرم(این دو هفته مریض بودیم نرفتیم خونشون).

لیست غذا رو اگه وقت شدتکمیل کنم .

خونه‌تکونی هم باید تقسیم بندی بشه وکم کم شروع کنم.

خریدام احتمالا بزارم بعد عیدتون میترسم الان تو شلوغی برم بیرون.

خب برم پسرا رو بخوابونم بشینم لیست محل کارمو تکمیل کنم که رو دوشم سنگینی میکنه