2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2231558 بازدید | 94057 پست
سلام خانمای عزیز بابرنامه  من خیلی این تاپیک رو دوست دارم ولی حجم صفحات خیلی بالاست لطفا منو ...

سلام اینجا خلاصه نداره.

از هروقت دوست داشتی میتونی بیای و گزارش کارهای روزانت رو بدی.

از کارهای عقب افتاده و برنامه ریزی برای انجامش صحبت کنی.

ایده بدی و ایده بگیری.

قبلا مباحث اموزشی یا نکته های مفید داشتیم.الان یه مقدار کمرنگ شده.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام به همگی

سر زدن به اینجا و گزارش دادن هم کم کم داره به  قورباغه تبدیل میشه  باشد که رستگار شوم

گزارش دیروز

دسته بندی اطلاعات مربوط به همسرم  

دانلود و دیدن یه قسمت از مستند  

کتاب# نفرین زمین از جلال ال احمد

پیاده روی: نیم ساعت

ماسک صورت: جوانه گندم و ماست

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام و صد سلام،صبح دل انگیز همگی به خیر♥️🌹😍🥰😘

برنامه دیروز کامل تیک خورد💪برای شام کوفته گذاشتم که وا رفت😬کسی می‌دونه باید چیکار کنم که وا نرن؟😔

و اما امروز:بیداری ۹,تا ۱۰ مشغول سرویس بردن پسری و صحبت تلفنی با مادر گرام🥰😍😘

برنامه امروز:

شستن ظرف ها،تمیز کردن گاز و کانتر،مرتب کردن تخت،مرتب کردن خونه،جمع کردن لباس خشک ها،برم خرید(همسرم به مناسبت ولنتاین چیزی نخرید😔😬😭منم تصمیم گرفتم خودم برای خودم هدیه بگیرم)،🐸لب تاپ🐸فلش کردن گوشیم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
یعنی برای قبل عید برمیگردی؟ شستن روکش مبل و کوسن کارِ حداکثر دو روزه با شرایط شما.برو و برگرد بعدا. ...

سلام عزیزم اره ۱۵ ام ۱۶ ام اسفند برمیگردیم

ممنون از راهنمایت دوست مهربونم😍😍😍

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
مگه ولنتاین امروز نیست؟!🤔 من تازه امشب میخوام کیک درست کنم و...

چرا عزیزدلم امروزه من همیشه کیک هامو یک روز قبل آستر کشی میکنم تا برای تزیین حسابی سفت شده باشن بعد خامه اصلی رو امروز روکش میکنم

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
سلام و صد سلام،صبح دل انگیز همگی به خیر♥️🌹😍🥰😘 برنامه دیروز کامل تیک خورد💪برای شام کوفته گذاشتم ...

سلام کوفته نکته ی وا نرفتنش ایناس

تخم مرغ کم نباشه من واسه۴نفرغذامیذارم۲تاتخم مرغ میزنم

زیاد ورز بدی

کوفته هارو تو سسی که درست کردی و درحال جوشه اضافه کن بعد شعله گاز رو کم کن بپزه

چرا عزیزدلم امروزه من همیشه کیک هامو یک روز قبل آستر کشی میکنم تا برای تزیین حسابی سفت شده باش ...

بابا هنرمند

آفرین بر شما مامان کدبانو

این نیز بگذرد...                                                       

سلام خانوما 

این چند روز حسابی با درس خوندن مشغول بودم

هر چی جلوتر میرم علاقم بیشتر میشه ولی این واقعیت رو هم قبول میکنم که کتابا واسه کنکور امسال تموم نمیشن 

امسال میرم امتحان میدم ولی از همین حالا دارم واسه 401 میخونم...

بچه داری همسر داری و کارهای سطحی روتین خونه داری انجام شد 

دیروز داخل یخچال رو حسابی تمیز و منظم کردم 

همتون سلامت و موفق باشین...

پس قابلمه هات مشکل داره، شاید هم شیر😂😂😂 داخل یک قابلمه خیلی بزرگتر بریز که حداقل دوسوم قابلمه خا ...

😆😆😆😆😆

دقیقا

فکر کنم قابلمم کوچیکه.

من کلا یه کیلو شیر میگیرم فکر کن سر بره چی ازش میمونه!!!

این نیز بگذرد...                                                       
سلام کوفته نکته ی وا نرفتنش ایناس تخم مرغ کم نباشه من واسه۴نفرغذامیذارم۲تاتخم مرغ میزنم زیاد ورز ب ...

واای،من همه این ها رو رعایت میکنم ولی بازم وا میره

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
واای،من همه این ها رو رعایت میکنم ولی بازم وا میره

میشه بپرسم مواد کوفته شما چیه؟

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

سلامی دوباره.....

گزارش امروز:

قورباغه#  ادامه ی دسته بندی اطلاعات مربوط به همسرم

دانلود و دیدن یه قسمت دیگه از مستند

آماده کردن مدارک مورد نظر (جدا گونه)برای ۳روز  اینده

کتاب# داستان کوتاه گنج از جلال ال احمد+خلاصه یه خطی 

دمنوش# گل گاوزبون و سنبل التیب یا طیب

ورزش# ۸حرکتی ورزشی در سه نوبت هر کدوم ۱۵تا +نیم ساعت پیاده روی

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
میشه بپرسم مواد کوفته شما چیه؟

گوشت چرخکرده،لپه،برنج نیم پز،پیاز داغ،تخم مرغ

سلامی دوباره..... گزارش امروز: قورباغه#  ادامه ی دسته بندی اطلاعات مربوط به همسرم دانلود و ...

کتاب خوندنات عالیه دختر گل

🐸 امروز من :ماشین رو بردم معاینه فنی.دو هفتس عقب میفتاد.

🐸 دوم طلسم خرید کاکتوس کوچولو شکست.بالاخره خریدم.

دوقلو هستن با یه گلدون ساده ی صورتی.

این هفته کار بیرون از خونه زیاد دارم.

این نیز بگذرد...