2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2231568 بازدید | 94061 پست
@paradais93   عزیزم قورباغه خوریتو شروع کردی یا نه الان یادم افتاد مثلا قرار بود پیگیرت باشم ...

سلام عزیزم

من فعلا کارای شناسنامه ی دخترم رو انجام دادم

شناسنامه که بیاد بعد میرم واسه کارت ملی

ممنون که پیگیری 🙏🙏

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

سلام دوستان 

کارهای امروز من:

صبح ساعت نه بیدار شدم صبحانه خوردیم یکم نت گردی کردم دنبال یه پرسشنامه می گشتم پیدا نکردم رفتم چند جا زنگ زدم که برم بخرم نداشتن بیخیالش شدم رفتم  دعای روز و دعای عهد رو خوندم ظرفا رو شستم و مقدمات ناهار رو آماده کردم ابرو هام رو اصلاح کردم رفتم ناهار  رو آماده کردم  و بعدش مایه خمیر گذاشتم برای نون خمیر رو آماده کردم تا استراحت کنه نماز رو خوندم ناهار خوردیم  با همسر و بچه ها نون پختیم  کلی ظرف کثیف شده بود شستم میز و صفحات کابینت رو دستمال کشیدم  بعدش چای اوردیم خوردیم رفتم کلی زباله تر وخشک آماده کردم تا همسرم ببره بیرون بذاره دخترم گاز رو تمیز کرد کلی خریداهایی که کرده بودم رو از بسته هاشون خارج کردم وتو کابینت جا دادم  آشپزخانه رو تی کشیدم شام پختم دیگه یکم به پوست و موهام برسم و شام بخوریم سریال ببنیم و زیارت عاشورا رو که بخونم بعدش که مسواک و نخ دندون بگشم انشالله میرم برای خواب شب خوش

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام 

اینک ادامه اخبار

بعد از ناهار خوابیدم 

۴ونیم بیدار شدم کلی جمع و جور کردم. 

🐸بافت کلاه و شروع کردم. 

کمی گپ زدیم با بچه ها 

رفتیم بیرون 

الانم نماز و دعا و خواااب 

شبتون خوش 

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

سلام خانوما 

الان تازه نشستما ....رو به بیهوش شدنم

از صبح در حال مرتب تر کردنم همه ی اینارو جز خونه تکونی میدونما کسی به من پیشنهاد خونه تکونی نده که حس میکنم از صدات فحش واسم بدتره ( از غر زدنم کاملا مشخصه چقد خسته ام یا بازم بگم؟)

قورباغه# چند تا کثیفی پنهان کوچولو پیدا کردم که سریع ترتیبشو دادم 

کتاب#  هنوز تموم نکردم اسمشو بگم فردا انشالله

شبتون بخیر و خوشی  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

🐸امروز من رفتن به دکتر تغذیه بود که انجام شد بعد یکماه و نیم بالاخره طلسم شکست.

خیلی خوشحالم.

این قورباغه از اون چغرها بود که جلوش کم نیاوردم💪💪💪💪

این نیز بگذرد...                                                       
آفرین کدبانوی پرانرژی  همین که یه لیست از کاراتون دیدم بلند شدم رفتم سراغ کابینت ها و سرویس ها ...

چه خوب که سبب خیر شدم 😁👍😍

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامع ی انجام شده ی من 

صبحانه و ظرفاش✅

ابگوشت پسرم جدا بار بزارم✅

🐸 ورزش       ۴۵ دقیقه💪✅👍

🐸 زبان          ۱ساعت❌

با پسرم درساش کار کنم و کلاسش      ۳ ساعت✅

خوردن داروها✅

نهاربخوریم و ظرفاش بشورم✅

🐸 خوشرفتاری با پسرم❌👎

خواب عصر✅

کیک درست کنم✅

چایی و کیک دور هم بخوریم✅

ظرفای کیک و چایی بشورم✅

🐸 تمیز کردن یک کابینت❌👎

جمع کردن ظرفای ابچکون✅

🐸خوندن کتاب      نیم ساعت✅💪👍

تمرین ذهنی✅

شام درست کنم و بخوریم✅

ظرفای شام بشورم✅

🐸 در اوردن یک شهر برا  کار همسرم✅👍💪

خوردن داروها✅

🐸قصه ی اخرشب پسری✅

جانبی ⬅️⬅️   یکم برنامه ریزی کردم      حقوقا رو حساب کتاب کردم        یکم نت گردی کردم   

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلاممممممم😜🤭😉🌹♥️😍😍

بیداری هشت و نیم،هر کاری کردم خوابم نبرد،یک ربع بعد همسری تشریف آوردن و گفتن سرکار نمیرن.فعلا هیچ کاری نکردم و همچنان نت گردی میکنم.

کارهای امروز:

شستن ظرف و گاز و کانتر😬

خیس کردن یک دست لباس تو آب و صابون.چند تا هم لباس باید با دست بشورم.

حمام

رنگ کردن موهام.اصلاح کردن صورت و ابرو

گردگیری و نپتون

تا کردن لباس ها 

مرتب کردن خونه

لب تاپ

اتو کردن شومیز 

چون همسری خونه است ناهار و شامم باید مفصل بزارم🤦

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

سلام خوبید خوشید    چرا همیشه تعطیلات و پنج شنبه جمعه اینجا سوت و کور میشه؟هااا پاسخگو باشید  

برنامم برا امروز

صبحانه خوردیم و الان ظرفاش بشورم

داروها رو بندازیم بالا

امگا 3 پسرم بدم

یوگا    1 ساعت

درسای پسرم کار کنم  2 ساعت

نهار خونه ی پدرشوهرم دعوتم برم

ظرفای نهار بشورم

نماز بخونم

نیم ساعت کتاب بخونم

تمرین ذهنیم انجام بدم

تخت و اتاقم مرتب کنم

اتاقم جارو برقی بکشم

ظرفای آبچکون جمع کنم

عصری برم خونه ی مادربزرگ یا مامانم

شام درست کنم

نماز و دو صفحه معنی قرآن

ظرفای شام بشورم

سطل زباله خالی بشه

داوها رو بخوریم

خوشرفتاری با پسرم

قصه ی آخر شب پسری

سلام به همه ایشالا ک همتون خوب و زندگی بر وفق مرادتون باشه و تنتون سلامت...

صبح ساعت ۹ بیدارشدم نت گردی کردم صبحانه خوردم 

ناهاردرست کنم

ظرف بشورم

با پسرم یکم درس کارکنم

برم عصر خونه مامانم

فعلا همگی روزخوش😘

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

سلام دوستای گلم 

برنامه امروز روتین سطحی خونه داری جز آشپزی

برنامه دیروز کامل انجام شد 

دیشب رفتیم خونه مادر شوهرم هدیه بهش دادم آخه پسرم سرما خورده بود روز مادر حالشو نداشت که بریم بعد با هم رفتیم خونه برادر شوهرم کادو خونه شون رو دادم

از استرس کرونا سرم درد گرفت ولی خوب اگه نمیرفتم با تیکه و کنایه از کرونا بدتر سرم میومد...😂

از تعطیلات استفاده کنم امروز عصر تا آخر شب برم خونه بابا چون ایشالا تا عید برنامه فشرده درس خوندن دارم...

راستی خانوما خیلی واسم جالبه برنامه هایی رو که اینجا مینویسم توی هر شرایطی بهشون عمل میکنم دقیقا مثل یه تعهد واقعا انتقال همچین نیرویی خیلی واسم عجیبه ...

مرسی که هستین😍

سلام دوستان

چرا شماره صفحه ها به عقب داره میره؟

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....