2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2231609 بازدید | 94080 پست

سلام به همه دوستان 🌹🌹

بیشتر وقت صبحم برای کلاس آنلاین پسرم گذشت😣

عصرم که تکلیفش 😩

کل خونه رو مرتب و جارو کشیدم 

🐸آشپز خونه رو اساسی مرتب و تمیز کردم(ولی هنوز برای 

خونه تکونیش کاری نکردم)

🐸حلقه خریدم برای ورزش یک ماهی بود قصدشو داشتم

هر چند هر کاری کردم امروز نتونستم یاد بگیرم😩

🐸یه مقدار ظرف برای آشپزخونه لازم داشتم خریدم

ودر آخر هم هال و آشپزخونه رو مرتب کردم حالا هم آماده 

برای لالا

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60
گزارش روزانه امروز ساعت زنگ زد بیدار شدم نماز و دعا خوندم و دیدم چقدر خوابم میاد. چشمم افتاد به ساع ...

سلام عزیزم 

خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان 🙋🙋🙋

منظورت از مطلقا ممنکع چیه

توضیح لطفا به من محتاج یاد گیری😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبتون بخیر

ماشالله به زبر و زرنگا ،دیگه راه افتادینا احتیاجی به صدا کردن من نیس انگار....

قورباغه# مربوط به همسرم که دو تا نوبت دکتر داشت هی امروز و فردا می‌کرد مجبورش کردم باهام بیاد (دقت کردین تصویر این قورباغه یه جوریه انگار یه چیز خاصی تو چشاشه یکم موذیانه اس شایدم داره پوزخند میزنه  شایدم من توهم زدم)

کتاب# سه تا داستان کوتاه خوندم به نام : لاک صورتی و بچه مردم و گناه (هر کدوم از کتابای خونده شده اسمش ثبت میشه تو دفترم و در حد یه جمله راجع به محتوای داستان مینویسم که بعده ها یاداوری بشه برام )قصد دارم همه کتابای جلال ال احمد رو بخونم

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلام به همه دوستای گلم امیدوارم زندگی بر وفق مراد باشه مادران گل چطوری با پسر شیطون و لحباز کنارمیایین مخصوصا تودرس خوندن حس میکنم دیگه کم اوردم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/25399/مــادر-کـافــی-باشــیم

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام به همه دوستای گلم امیدوارم زندگی بر وفق مراد باشه مادران گل چطوری با پسر شیطون و لحباز کنارمیای ...

N8جان بالاادرس تاپیکاگذاشتم برات مطالعه کن به نظرم مفید باشه برات

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام عزیزم  خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان 🙋🙋🙋 منظورت از مطلقا ممنکع چیه توضیح لطفا به م ...

سلام عزیزم ممنونم از لطفت 

مطلقاممنوع های بچه ها:تنبیه،تحقیر،تهدید،مقایسه،ناسزا

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

سلام خانوما 

دیروز تولد همسرم بود بچه ها کلی ذوق کردن 

کادو نقاشی برا باباشون کشیدن وسایل تزیینات تولد تو خونه داشتم بالای مبل بزرگ رو تزیین کردم و...

خلاصه من تو حالت عادی 2 میخوابم 

حالا فکر کنین تولد باشه...😂

برنامه تقریبی امروز من

9بیداری صبحانه 

10سفارش کتابها

11 استارت ناهار 

12کارهای کلی روتین خانه نظم جارو نظافت دستمال

1 تکمیل ناهار

2 خوردن ناهار

3 همراهی پسر بزرگم تو کلاسهای مجازی 

6عصرانه  

من هر روز از ساعت 6 تا همسرم میاد خونه کامل با بچه ها بودم ولی میخوام از این به بعد رو مستقل بودنشون کار کنم که وقت بیشتری واسه خودم بمونه...

شاد و سلامت باشین

سلام  برنامم برا امروز

خوردن صبحانه و شستن ظرفاش
مرتب کردن تخت و اتاقم

گردگیری پاتختی و میز ارایشم
🐸 ورزش
با پسرم درساش کار کنم      ۲ساعت
خوردن داروها
نهار پختن و خوردنش
شستن ظرفای نهار
🐸 خوشرفتاری با پسرم
جاروبرقی کشیدن اتاق خوابم
برقی کشیدن آشپزخونه و پذیرایی
جمع کردن ظرفای ابچکون
🐸خوندن کتاب      نیم ساعت
تمرین ذهنی

شستن لباس و پهن کردنش

گرفتن ابروم
🐸 در اوردن یک شهر برا  کار همسرم
برم مدرسه ی پسرم
شام درست کنم
ظرفای شام بشورم
حموم برم با اعمال شاقه
دو تیکه لباس با دست بشورم
سرویس بهداشتی و روشویی بشورم
🐸دادن امگا۳ پسرم
🐸استفاده از کمربند لاغری و گن لاغری
خوردن داروها
خالی کردن سطل زباله
🐸قصه ی اخرشب پسری

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دیروز کلی واستون نوشته بودم اما ارسال نشده بوده گویا😂خلاصه بگم که مهمونی با دوستان داشتیم شامو بیرون بودیم بعدش اومدیم خونه و کلی بگو بخند جاتون خالی واقعا از لحظ روحی به همچین چیزی احتیاج داشتیم.خونه هم تمیز و مرتب بود اما بعد رفتن مهمونا دیدن داشت و چون دیر وقت بود همسرم نذاشت تمیز کنم و موند واسه امروز الانم انقدر خوابم میاد نا ندارم تازگیاهم بی خوابی یکی از بزرگترین معضلاتم شده.امروزم رفتن به خونه مامانم اینا کنسل شد انشاله فردا عمری باشه میرم.اما در مورد چالش خونه تمیز که امروز هفتم میشه نمیدونم حساب کنم یا از اول شروع کنم؟چون الان بهم ریخته س