سلام کارنلین عزیزم.حتما این انفولانزا رو شکست میدی💪
امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودت رو به دست بیاری.💖
منم از نیمه تیر تا نیمه مرداد درگیر این بیماری بودم.. از نوع کاملا شدیدش که نزدیک ۱۰ روز فقط تب داشتم. کاملا قلب و ریه ام رو درگیر کرده بود.گفتم تجربه دارویی خودم رو برات تعریف کنم شاید به دردت بخوره.
داروهای طب اسلامی و سنتی رو باهم استفاده میکردم. برای ریه از بخور مخصوص طب اسلامی استفاده کردم که دستورش رو برات میزارم.
داخل ی قابلمه ی مقدار اب بریز +۱قاشق غذاخوری سرکه طبیعی+۱قاشق عسل اصل+۱قاشق پور گزنه طبیعی+۱ قاشق گلاب دواتیشه+۱قاشق اویشن+۱ قاشق پنیرک . همه اینها رو بجوشون و زیر ی ملافه کلفت یا پتو مسافرتی خودت رو بخور بده و نفس عمیق بکش چندین بار.
مواد سرد شد دور نریز درب قابلمه بزار چند ساعت بعد باز بجوشون و بخور عمیق بگیر فورا ریه ات رو باز میکنه.
هرچی بیشتر تکرار کنی بهتره.باید بگم ریه ام کاملا قفل شده بود .....اصلا امیدی نداشتم..ولی معجزه این بخور رو دیدم.
در طول روز هم دو مرتبه جوشونده که پنیرک و اویشن و بابونه باهم مخلوط شده بود میخوردم . البته هنوزم میخورم گاهی وقتا .کولر خونتون حتما باید خاموش باشه .
داروی کاشم برای پالایش ریه مصرف میکردم.
۵ شب جامع امام رضا با جوشونده رازیانه برای ریه استفاده کردم.
شربت عسل با اب ولرم و اب لیموی طبیعی برای ریه میخوردم از دستور طب سنتی بود.
ناشتا ۷ عدد سیاهدانه و عسل حتما بخور.
اصلا هیچ نوع لبنیات نخور
میوه سیب و گلابی بخور.
امپول نوروبیون یکی دوتا تزریق کن.
داروی امام کاظم هم روزی ۲ بار گاهی سه بار استفاده کردم عالی بود.
دراخر صدقه حتما بده.
و ۷۰ مرتبه سوره حمد به نیت شفا بخون.
شربت سانستول و شیره انگور حتما بخور.
قرص زینک و ویتامین دی حتما بخور.
ویروسش رو طوری طراحی کردن که کاملا بدن رو از ویتامین تخیله میکنه.تغذیه خیلی مهمه..
من ۳ بار سرم هم زدم.
ان شاالله که خیلی راحت شکستش میدی.
امیدوارم که هرچه زودتر خبر سلامتیت رو برامون بنویسی عزیزم.
برای سلامتیت صلوات فرستادم.🌺🌺🌺🌹🙏🙏