2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2236089 بازدید | 94211 پست

من روزهای بی نظم و بی کیفیتی رو دارم میگذرونم😐.

قرار شده حیاطمونو سر و سامون بدیم و در و دیوار و همه جاشو یه دستی بکشیم. الان همه زندگیم جمع شده یه گوشه.😏 کل مبل ها و فرش و میز ناهار خوری و هر چی وسیله بود و کشیدیم یه گوشه و روش ملافه پهن کردم. تموم گلدونا رو اینور و اونور خونه گذاشتم, دو تا گلدونای گنده ام رو بردم اتاق خواب , بعد از چند ساعت اومدم دیدم رژه مورچه ها شروع شده😐. تو دلم گفتم خوش باشین, خوش باشین که فعلا روز شادیتونه😂.

فردا قراره کارگر بیاد, کار کندن موزاییکا و .... رو شروع کنن. چند روزی زندگی به سختی میگذره. 

میخواستم یه برنامه بنویسم واسه خودم بشینم درست و حسابی پای زبان که فعلا با این وضعیت اشفته نمیشه! 

خلاصه که فعلا گزارشی نیس برای دادن. فقط باید خاک و کثیفی ببینم, تا جمع بشه. حیاطمون جنوبیه, شما تصور کنین همه کارگرها و سرامیک کار و اینا میخوان هی بیان از تو خونه رد بشن🤕

باورتون نمیشه از الان به فکر اینم که چجوری یواشکی سرامیک های کل خونه رو بشورم بعد از تموم شدن کار😅.میگم یواشکی چون مطمئنم همسرم مخالف صد در صد خواهد بود😆😅.

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز
من روزهای بی نظم و بی کیفیتی رو دارم میگذرونم😐. قرار شده حیاطمونو سر و سامون بدیم و در و دیوار ...

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده 😅😅

بعد که تموم شد خونتون پر مورچه میشه  حتما یه فکری کن تا مث من بیچاره نشی الان کل خونم مورچست 😑 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده 😅😅 بعد که تموم شد خونتون پر مورچه میشه  حتما یه فکری کن تا مث من ...

وای نگو😩🤕🤕🤕

من قبلا تک و توک مورچه میدیم با گاز پاک کن سر و تهش و جمع میکردم😆😅. ولی اگه زیاد شد همسرمو میفرستم سم بگیره واسه مورچه🤕🙁

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز
وای نگو😩🤕🤕🤕 من قبلا تک و توک مورچه میدیم با گاز پاک کن سر و تهش و جمع میکردم😆😅. ولی اگه زی ...

اره بابا خونه پر مورچه میشه دیگه خونه های قدبمیشون از دست میدن گچ سوسک کشم از بین میبردشون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام شب بخیر گزارش امروزم ساعت 11.30 بیداری بعدصبحونه بعدش تدارک ناهاردیدم، یه دورلباس شستم، یه سری هم بادست شستم، نمازخوندم بعدش ناهار، ظرفای ناهارشستم، یکم اتاقم مرتب کردم، عصرابروهام کمی مرتب کردم‌‌‌، نمازخوندم وسوره رزق وزیارت عاشورا صلوات خوانده شد، شام بعدش شستن دوباره ظرف، گازروپاک کردم، قرصام خوردم بقیش فردا انشالله  

سلام و صد سلام 🤓

حاضر کردن صبحانه و خوردن و جمع کردن و شستن ✔️

یک ساعت و ربع ایروبیک +یک ربع یوگا✔️

دوش گرفتن ✔️

مرتب کردن خونه ✔️

استراحت 😁✔️

سوره یس هدیه به حضرت زهرا سلام الله علیها ✔️

سوره واقعه هدیه به حضرت علی علیه السلام ✔️

شستن لباسها ✔️

دوبار خونه رو قسمت های کثیف رو جارو زدم 

یدور غذا درست کردم فرستادم برای مادرشوهرم اینا که بنایی داشتن. 

یدور هم برا خودمون 

دیگه آخرش همسرم نذاشت کار کنم فقط ظرفهای شام مونده که فردا میشورم و همینطور گاز هم کثیفه. 🙃

سلام و صد سلام 🤓 حاضر کردن صبحانه و خوردن و جمع کردن و شستن ✔️ یک ساعت و ربع ایروبیک +یک ربع یوگا ...

ظرفهامم شستم ☺️😍 و خشک کردم و جمع کردم 

سینک و شیرآلات و خشک کردم 

مسواک زدم و به صورتم گلاب زدم 

دستمال خشک کردن ظرفها رو شستم و پهن کردم 

لباس هارو هم الان همسرم برد. 

شبتون بخیر کدبانو ها. 😘😘

سلام ممنون دوست خوبم متاسفانه هی داره سنگینتر میشه. ریه هام شدید درگیره  دارو میخورم ولی علا ...

سلام کارنلین عزیزم.حتما این انفولانزا رو شکست میدی💪

امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودت رو به دست بیاری.💖

منم از نیمه تیر تا نیمه مرداد درگیر این بیماری بودم.. از نوع کاملا شدیدش که نزدیک ۱۰ روز فقط تب داشتم. کاملا قلب و ریه ام رو درگیر کرده بود.گفتم تجربه دارویی خودم رو برات تعریف کنم شاید به دردت بخوره.

داروهای طب اسلامی و سنتی رو باهم استفاده میکردم. برای ریه از بخور مخصوص طب اسلامی استفاده کردم که دستورش رو برات میزارم.

داخل ی قابلمه ی مقدار اب بریز +۱قاشق غذاخوری سرکه طبیعی+۱قاشق عسل اصل+۱قاشق پور گزنه طبیعی+۱ قاشق گلاب دواتیشه+۱قاشق اویشن+۱ قاشق پنیرک . همه اینها رو بجوشون و زیر ی ملافه کلفت یا پتو مسافرتی خودت رو بخور بده و نفس عمیق بکش چندین بار. 

مواد سرد شد دور نریز درب قابلمه بزار چند ساعت بعد باز بجوشون و بخور عمیق بگیر فورا ریه ات رو باز میکنه.

هرچی بیشتر تکرار کنی بهتره.باید بگم ریه ام کاملا قفل شده بود .....اصلا امیدی نداشتم..ولی معجزه این بخور رو دیدم.

در طول روز هم دو مرتبه جوشونده که پنیرک و اویشن و بابونه باهم مخلوط شده بود میخوردم . البته هنوزم میخورم گاهی وقتا .کولر خونتون حتما باید خاموش باشه .

داروی کاشم برای پالایش ریه مصرف میکردم.

۵ شب جامع امام رضا با جوشونده رازیانه برای ریه استفاده کردم.

شربت عسل با اب ولرم و اب لیموی طبیعی برای ریه میخوردم از دستور طب سنتی بود.

ناشتا ۷ عدد سیاهدانه و عسل حتما بخور.

اصلا هیچ نوع لبنیات نخور

میوه سیب و گلابی بخور.

امپول نوروبیون یکی دوتا تزریق کن.

داروی امام کاظم هم روزی ۲ بار گاهی سه بار استفاده کردم عالی بود.

دراخر صدقه حتما بده.

و ۷۰ مرتبه سوره حمد به نیت شفا بخون.

شربت سانستول و شیره انگور حتما بخور.

قرص زینک و ویتامین دی حتما بخور.

ویروسش رو طوری طراحی کردن که کاملا بدن رو از ویتامین تخیله میکنه.تغذیه خیلی مهمه..

من ۳ بار سرم هم زدم.

ان شاالله که خیلی راحت شکستش میدی.

امیدوارم که هرچه زودتر خبر سلامتیت رو برامون بنویسی عزیزم.

برای سلامتیت صلوات فرستادم.🌺🌺🌺🌹🙏🙏

سلام ممنون دوست خوبم متاسفانه هی داره سنگینتر میشه. ریه هام شدید درگیره  دارو میخورم ولی علا ...

ای وای 

بهتری کارنلین جون

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام  باز 12 و نیم بیدار شدیم  و صبحانه خوردیم و ظرف های شام رو شستم و با دخترم خلاصه دا ...

بدو دختر 

بیا شنبه شده

بیا ببنیم برنامه ات چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

سلام صبح همگی به خیر  و شادی

کارلین جان امیدوارم هر چه سریعتر خوب بشی دوستم   و بقیه دوستامون سلامت باشن به امید خدا

برنامم برا امروز 

صبحانه بخوریم و ظرفاش بشورم

یوگا             45 دقیقه

فیلم زبان     15 دقیقه

ظرفای آبچکون جمع کنم

قرصا رو بخوریم

نهار درست کنم

سفره ی دیشب تو حموم بشورم که خیسونده بودم

شام میخوام سالاد ماکارونی درست کنم پس صبح درست میکنم

ظرفای نهاری که پختم و سالاد ماکارونی روجمع کنم

تختخواب مرتب کنم

اتاق خوابم برقی بکشم

نهار بخوریم و ظرفاش بشورم

با پسرم کار کنم      40 دقیقه

لغت زبان            1 ساعت

عصر برم خونه ی مامانم  

از راهش برم بازار  گوشت و مرغ بگیرم

گوشت و مرغا رو بشورم 

چرخشون کنم و بسته بندی و تو فربز جابه جاشون کنم

شام  بخوریم و وسایل شام و گوشت چرخ بشورم

به صورتم خیار بزنم

قرصا و لالا

رژِییم#         به# پوستم برسم   با# پسرم کارکنم     زبان بخونم      ورزش کنم    مهربان#  ‍باشم  ‍  ‍

سلام کارنلین عزیزم.حتما این انفولانزا رو شکست میدی💪 امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودت رو به دست بیار ...

سلام

ممنونم از راهنمایی کاملتون

چشم انجام میدم.

این نیز بگذرد...