2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2035419 بازدید | 88054 پست
مغز و اعصاب کودکان  هر کدوم بشه فرقی نداره من اول بردم روانشناس کودک، تشخیص که داد بردم روانپ ...

مرسی عزیزم ❤

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز
خداروشکر ممنون 🌹🌹🌹🌹

شهرزاد جانم الهی ک خدا این کوچولوهای شیرین برات حفظ کنه

خیلی حس فوق العاده ای میده این عکس😍

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب منم یه گزارش بدم.

تا الان فقط ظرف شستم.متوجه شدم زیر کابینت سینک آب میده 😐 خالی کردمش و چیز میزای توشو شستم و خود کابینت رو هم خشک کردم تا شب همسرم بیاد ببینه وضعش چطوره.

حموم رو شستم و بعدش هم پسرجانو بردم حمام.ناهارشو واسش گرم کردم.یکم باهاش بازی کردم. دیوارهای آشپزخونه رو دستمال کشیدم.

الان هم نشستم یکم نت گردی, دنبال دستور دهین نجفی گشتم. وای چه قیافه خوشمزه ای داره.😋😋.

بعد از ظهر میخوام برم خرید حتما موادشو میخرم درست میکنم.

باید توت فرنگی هم بخرم واسه مربا.

دیگه تا اینجا همینا 😊

عکس فرشته هام رو دلم نیومد نزارم 😍😍 ثنا و محمد در حال اعمال شب قدر

عزیززززم 😍 خدا حفظشون کنه. 😍😍

2803
سلام دوستان صبح بخیر نوبت دعای امروزکاربرمهتاب۰۰ عزیزم امیدوارم به همه خواسته هات برسی وهمیشه شادو ...

ریحانه جان ممنونم

و پیشاپیش هم از همه دوستان ممنون  امیدوارم این دعاهای قشنگتون چندین برابر ب خودتون برگرده

منم طبق لیست دعا میکنم اگه قابل باشم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عکس فرشته هام رو دلم نیومد نزارم 😍😍 ثنا و محمد در حال اعمال شب قدر

ای جانم عزیزم چه بچه‌های با ایمانی 😍

خدا حفظش ن کنه واسشون اسپند دود کن 

پسر منم دیشب بیدار بود تا3بچم نمیدونست باید چیکار کنه قرآن رو باز کرده بود ادای من رو درمی‌آورد 

خوب کوچولو تا حالا ندیده بود 🤔

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
ای جانم عزیزم چه بچه‌های با ایمانی 😍 خدا حفظش ن کنه واسشون اسپند دود کن  پسر منم دیشب بیدار ...

خداحفظش کنه برات ارتینجون 

الهی عزیزم داره یاد میگیره 

چ شیرین و لذت بخش😍

یه راهیار گرامی یه لیوان آبجوش بیاره لطفا !! 😅 دوستان من دارم اینا رو برا خودم  مین ...

متنت عالی بودعزیزم حسابی انگیزه گرفتم👌

فقط دوستان من تولباس اتوکردن خیلی تنبل شدم متاسفانه🙈بخداصبحی شوهرم لباساشومیپوشیدواقعاخیلی خجالت کشیدم واقعا

چون شوهرم خدایی خیلی مردزحمت کشیه 

لطفاکمکم کنین😔

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام  
2804
ممنونم ارتین جان  پماد اقاقیا هم باید سرچ کنم ببینم چی میشه بازم ممنونم خانوم مهربون😘

قربونت مهتاب جون انشاالله که خوب بشه ببین نمیدونم پست سورمه لینا رو خوندی یا نه از همون کرم که اول عکسش و گذاشتم واسه اگزما استفاده کرده 

و اینکه کرم اقاقیا حکیم مومن بود اون که گفتم اینم عکسش

شهرزاد جانم الهی ک خدا این کوچولوهای شیرین برات حفظ کنه خیلی حس فوق العاده ای میده این عکس😍

قربونت ممنون 🌹🌹

خدا عزیزهای شما رو هم حفظ کنه

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خوب منم یه گزارش بدم. تا الان فقط ظرف شستم.متوجه شدم زیر کابینت سینک آب میده 😐 خالی کردمش و چیز می ...

همه رو به هوس انداختم 😀

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
2805
عزیززززم 😍 خدا حفظشون کنه. 😍😍

قربونت ممنون 🌹🌹🌹

خدا پسر شما رو هم حفظ کنه

بچه ها هرکی ذکر یاعلی میفرسته تعداد بگه تا امشب موقع اذان مغرب وقت دارین

عشقم من فکر کنم تو تاپیک شما دیروز 1000تا برداشتم اما فکر کردم گفتی تا اذان صبح واسه همین دیگه نیومد م  دوباره بردارم 

الان 1000تا دیگه میفرستم انشاالله حاجت روا شی عزیزم 

ای جانم عزیزم چه بچه‌های با ایمانی 😍 خدا حفظش ن کنه واسشون اسپند دود کن  پسر منم دیشب بیدار ...

ممنون 

وای چه باحال گفتی با ایمان 😀

خدا حفظش کنه، 

بچه ها می‌بینند و یاد می‌گیرند، و انشاالله نهادینه میشه براشون اگر اون چه می‌بینند ظاهری نباشه و از ایمان قلبی بیاد، که در مورد شما دیدیم که همیشه با چه ذوق و اشتیاقی از انجام اعمال عبادی تعریف میکنی

2801