2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2179222 بازدید | 92302 پست
کارای دیروزم که دیشب سردردشدید داشتم نشد بیامنمازا❌️🥲ناهار شام✅️اب انار بگیرم❌️وقت نشددوش بگیرم✅️ک ...

بهتر باشی 🌸

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزمخوبی؟بعد از مدتها اومدم سری به تاپیک زدمچقدر خوشحالم که شما و چندتا دیگه از دوستانتاپیک ر ...

سلام تیتان جان ، ممنونم شما خوب هستی ؟

دلمون برای شما تنگ شده .

من خیلی وقت بود خاموش اینجا رو میخواندم ولی دیگه تصمیم گرفتم با دوستان خوب اینجا همراه بشم .

سوسن جون که واقعا خیلی خوب هست و گزارش هاش هم پر از انگیزه .

شما هم اگر دوباره بیا اینجا کلی خوشحالمون میکنی. 🥰🥰🥰🥰

سلام تیتان جان ، ممنونم شما خوب هستی ؟دلمون برای شما تنگ شده .من خیلی وقت بود خاموش اینجا رو میخواند ...

😘🌷

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
قرص کافیین گرفتم بخورم کارکنم خیلیییی تنبل شدم کل اشپزخونم رو هواس ی طرف تمیز ندارم فردام میرم سرکا ...

عکس قبل و بعد بزار برامون

سلام سوسن جانم.خوبید عزیزم؟مهمونی چطور بود؟امیدوارم که حسابی خوش گذشته باشه.😊😊🌼🌼

سلام تازه شروع شده

هنوز یه عده نیومدن

قرص کافیین گرفتم بخورم کارکنم خیلیییی تنبل شدم کل اشپزخونم رو هواس ی طرف تمیز ندارم فردام میرم سرکا ...

گلم من یکم تاپیک هات رو خوندم

شما تنبل نیستی اصلا

فرسودگی ذهنی داری که بدنت هم خسته کرده

وگرنه تنبل نیستی

ادم تنبل اصلا براش مهم نیست خونش کثیف باشه یا تمییز

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم