2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2179222 بازدید | 92302 پست
اون تاپیک ببخشید یکی نوشته بود خرج غذا کردن الکی چون بعد خوردن حروم میشه کلی حس بد گرفتم نمیخوردن نم ...

خیلی ها بودن .تاپیک قبلیش که افتضاح بود .این الان فک کنم ۴ هست 

قبلیش ۳ طرف یه رون خروس رو ۴ نفری میخوردن 

دو تا خونه و دوتا ماشین داشتن 🥲🥲🥲

چند میلیارد طلا بماند 

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
خیلی کلی بود.کامل بگید جانم.😁آموزش.....طرز تهیه....فکر کنید من یه عروس خانم بیست ساله ی بی تجربه ام ...

من پیاز رو سرخ میکنم با گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه 

گاهی اگه تعداد بالا باشه سیب زمینی نگینی سرخ شده هم میریختم

اگه تعداد تون کمه پنیر ورقه ای به نظرم خیلی خوشمزه تره 

ولی اگه بخواین بالای ۱۰ تا درست کنین به نظرم نمیصرفه از پنیر پیتزا استفاده کنید 

ادویه ی آویشن و نمک و فلفل و پاپریکا و پودر پیاز و ادویه لازانیا یا ادویه پیتزا خوشمزه میشه استفاده کنید

هر کدوم رو داشتین استفاده کنید

برای سسش

من گاهی سس سفید و خردل و قرمز رو مخلوط میکنم 

گاهی سفید و خردل و خیارشور رنده شده

گاهی سفید و قرمز

نوش جان

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیاز رو سرخ میکنم با گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه گاهی اگه تعداد بالا باشه سیب زمینی نگینی سر ...

خیلی ها کالباس میریزن و طمع کالباس رو دوست دارن

من اسنک مرغ رو زیاد نمیپسندم ولی پنینی مرغ خوشمزه هست

یا ساندویچ مرغ

ولی نمیدونم اسنک مرغ به دلم نمیشینه 

در کل سلیقه ای هست

هم نون تست میتونید استفاده کنید

هم نون باگت

من هر دوش رو درست میکنم و عالی میشه 

خیلی ها بودن .تاپیک قبلیش که افتضاح بود .این الان فک کنم ۴ هست قبلیش ۳ طرف یه رون خروس رو ۴ نفری میخ ...

پس انداز عالیه به شرطی که در کنارش از پولت لذت ببری یکی از فامیل ما بیچاره چهل سالش بود میلیاردر بود دو ماه پیش فوت کرد کلی پول موند و چندتا خونه برای ی پسرش 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

من پیاز رو سرخ میکنم با گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه گاهی اگه تعداد بالا باشه سیب زمینی نگینی سر ...

ممنونم،خیلی لطف کردید عزیزم.

مواد پیراشکیی که من درست میکردم (قدیما)،هم تقریبا شبیه به همین بود منهای پنیر پیتزا و قارچ چون اون وقتا خیلی این چیزا توی پخت غذاها جانیفتاده بود و اصلاً استفاده نمیشد.الان همه چیز حالت فست فودی پیدا کرده.

خیلی ساله پیراشکی با نون لواش درست نکردم.

یادمه ماه رمضونها مادرم خدابیامرز پیراشکی گوشت چرخ کرده درست میکردن با همین موادی که گفتید و لای نون لواش نازک میپیچیدن گاهی مستطیل گاهی مثل سمبوسه، (بعد دو طرفش سرخ میشد) و موقع افطار میخوردیم با سس خیلی عالی بود طعمش.

گوشت چرخ شده،پیاز رنده شده،سیب زمینی نگینی و کمی هم زرشک طعم خوبی میداد بهش،به همراه ادویه نمک فلفل زردچوبه.....یاد اون روزها به خیر. 

بعضی دستورها به این ترکیب جعفری خرد شده و تخم مرغ آب پز رنده شده اضافه میکنن و زرشک رو حذف میکنن،اما من ترکیب اولی رو بیشتر دوست دارم.

بازم ممنون سوسن جانم،خیلی وقت گذاشتید تایپ کردید،حتماً دستور شما و عارفه جان رو امتحان میکنم،به نظرم خیلی لذیذ خواهد بود.🤗😋

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام، امروز خیلی کار داشتم ولی انرژی نه😂. صبح بعد صبحانه،ابچکون خالی شد و ظرفارو شستم. رخت خوابارو جمع کردم. بند لباس خالی شد و لباسا تا شدن. یه سری لباس ریختم ماشین و پهن کردم. خونه رو مرتب کردم. یه سری لباس با دست شستم و پهن کردم. سس ماکارونی درست کردم. که هم شاممون بشه هم ناهار فردای شوهرم.ناهار پسرمو دادم. خودم سالاد خوردم. یه کارتون قندو تو شیشه ریختم و جا به جا شد. ظرفای ناهار شسته شد. با پسرم تا 4:30خوابیدیم.بعدش دوش گرفتم ماکارونی رو دم گذاشتم. لیست کارای مهمونیمو نوشتم. زباله ها تر و خشک رفتن بیرون. سطل شسته شد، زباله های سرویسا خالی شدن. دیگه یادم نیست. برم سراغ کارام. 

تولد گل دخترا مبارک باشه😍ان شالله زیر سایه پدر و مادرشون به بالاترین موفقیت ها دست پیدا کنند🥰

ممنونم عارفه جان ♥️🥰

ان شاء الله شما هم شاهد خوشبختی و عاقبت بخیر بچه ها باشید♥️🌹🥰

خیلی ها کالباس میریزن و طمع کالباس رو دوست دارنمن اسنک مرغ رو زیاد نمیپسندم ولی پنینی مرغ خوشمزه هست ...

ممنونم.کیک مرغ هم به نظرم بدک نباشه.ترکیبات همه شون تقریباً یکیه،،،،اسمهای مختلف گذاشتن روش.

تو خونه ی ما کلاً هر چی به جز غذاهای متعارفی که درست کردم درست کنم خیلی ازش استقبال نمیشه. تجربه ی جدید رو دوست ندارن مگر اینکه جایی از روی ناچاری یا رودربایستی چشیده باشند و خوششون اومده باشه،در این صورت اجازه صادر میشه برای پختش یا طبخش یا درست کردنش...😁

تو خونه ی ما ساندویچ مرغ خیلی طرفدار داره که البته همسرم مرغ و قارچ رو بیشتر می پسندن اما در کل اگه بنا باشه ساندویچ مرغ درست کنم و درست نکنم و به جاش اون سینه های مرغ رو برای غذای دیگه ای استفاده کنم که مثلاً جدیده و امتحان نکردن،،،،میگن مرغو حروم کردی...😅

مثل اون پسربچه که تو فیلم سینمایی" به همین سادگی" به مامانش (هنگامه قاضیانی) میگفت نعمت خدا رو زرشکی کردی...😆چون زرشک دوست نداشت.😉

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
اون تاپیک ببخشید یکی نوشته بود خرج غذا کردن الکی چون بعد خوردن حروم میشه کلی حس بد گرفتم نمیخوردن نم ...

مامان من این طوری بودو هست 

آی که چقدر اذیت شدیم 

الان ۲۰۰ سیصد میلیارد سرمایه دارن ولی چه فایده 

زندگی کرد اصلا نه.  گذاشت ما زندگی کنیم نه  

من راستش مامان و مادربزرگمو دیدم شده برام درس عبرت 

که بخورم و بپوشم و بگردم و به معنای واقعی زندگی کنم 

اوایل ازدواجم دو دوتا چهار تا میکردم چون واقعا قسط زیاد داشتیم مجبور بودم حساب شده خرج کنم 

ولی به یه حد تعادلی که رسیدم گفتم به خودم  از الان زندگی کن  

مامان بزرگم کلی نخورد و نپوشید سرمایه کرد داد به بچه هاش 

اونام الان یه نگاه بهش نمی ندازن  از اون ورم می خوام الان بخوره و بپوشه  هیچی نمی تونه بخوره همه چی معدش درد میگیره   خوب جوونی که داشتی نخوردی و نپوشیدی  الان که می خوای انجام بدی پیری نمی زاره 

خلاصه چون من مامانم و مامان بزرگم دیدم  گفتم ببین تهش میشه این با خودتم که نمی تونی ببری پس لذت ببر و بزار بچتم لذت ببره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ممنونم،خیلی لطف کردید عزیزم.مواد پیراشکیی که من درست میکردم (قدیما)،هم تقریبا شبیه به همین بود منهای ...

آساندخت جان زحمت تایپ کشید 

منم دقیقا مثل آسان دخت درست میکنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ممنونم.کیک مرغ هم به نظرم بدک نباشه.ترکیبات همه شون تقریباً یکیه،،،،اسمهای مختلف گذاشتن روش.تو خونه ...

من کیک مرغ درست نکردم پلی خوردم خیییلی خوشمزه بود 

ی چیز بگم شاید مسخره باشه از وقتی مطالب اونجا رو می‌خوندم جرات خرج کردن نداشتم بعد مثلاً دلم یک چیزی ...

ببین عزیزم من خودم خوب اون تاپیک رو می‌خوانم ولی واقعا همه مطالب که با زندگی همه مون سازگار نیست .

آدم باید کارهایی رو انجام بده که روح و روانش آسیب نبینه .

من خودم طی این ۲۱ سالی که دارم کار میکنم همیشه پس انداز داشتم ولی خوب اگر چیزی لازم داشته باشم اولویت با خریدن اون وسیله هست برام نه پس انداز .

البته خوب شرایط زندگی ها هم با هم فرق داره .