بچه ها بیایین...جاری بزرگ من خودشو خیلی می گیره از اون زنا که مثلا صداشون بلند نمیشه و تو جمع حرف نمی زنه و همیشه چادری ولی خب خیلی خیلی زیرکه من باهاشاز همون اول زیاد کاری نداشتم ولی الان چند ماهه الکی سر سنگین شده اصلا نمی دونم چرا اینموضوع منو واقعا اذیت میکنه من بدم میاد کسی ازم ناراحت باشه حس خود خوری می افته به جونم از دیشب هم بهش دو بارپیام دادم جوابم نداد بگین به نظرتون چیکار کنم....
من فک و فامیل شوهر الان باهام لج هستن منم حرص میخوردم عین شما نمیتونم ببینم کسی از دستم دلخوره یا رق ...
منم یه مدت پیش یکی از اقوامم راه دادم تو خونم تموم طلاهامو دزدیدبعدش دیگه همه خانواده شوهر باهام بد شدن حالا هر سر قضیه رو میگرفتم یه ور دیگه از دستم در میرفت هی پیش اون عذر خواهی پیش این عذر خواهی حالا تازه یه ذره خوب شدن ک ای جاری شروع کرده شانس که نیست
منم یه مدت پیش یکی از اقوامم راه دادم تو خونم تموم طلاهامو دزدیدبعدش دیگه همه خانواده شوهر باهام بد ...
وای عزیزم متاسفام ولی کاش اصلا نمیذاشتی بفهمن از اقوام تو بوده !! چه فامیلی داشتینااا 😑😑😑😔😔 عجبببب حرص ادم درمیاد 😶😶😶☹️ حالا مطمیینی کار خودش بوده نمیشه ازش پس بگیری ؟ چرا از بقیه معذرت خواهی کردی ؟؟!!! طلاهای خودت بوده میدونم شما هم عیین خودم ساده ای رو میدی به همه 😞😞 خیلی بده این اخلاقی که ما دارین کاش یکم بیخیال باشیم
وای عزیزم متاسفام ولی کاش اصلا نمیذاشتی بفهمن از اقوام تو بوده !! چه فامیلی داشتیناا ...
نه من پنهان کرده بودم اون طرف خودش رو کرد ابرو ریزی در آورد کلی بد در مورد من گفت منم همش گریه خانواده شوهر منم به شدت دنبال حرف و حرف کشی دیگه بیچاره ام کرده بودن هی هر کی یه چی می گفت امروز این اخم می کرد فردا اون یکی
نه من پنهان کرده بودم اون طرف خودش رو کرد ابرو ریزی در آورد کلی بد در مورد من گفت منم همش گریه خانوا ...
وای چه بد. حتما هم هی میخنداختن تقصیر خودت که نتونستی طلاتو نگه داری .. عیب نداره خواهر غصه نخور کاری که شده وگذشته ولی نذار کسی روت سوار شه با اخم وتخمش یا سرسنگینیش حالتو بد کنه . اصلا نشون نده که ناراحت میشی از رفتارشون بی تفاوت باش