2777
2789
عنوان

جاری.

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست
من فک و فامیل شوهر الان باهام لج هستن منم حرص میخوردم عین شما نمیتونم ببینم کسی از دستم دلخوره یا رق ...

منم یه مدت پیش یکی از اقوامم راه دادم تو خونم تموم طلاهامو دزدیدبعدش دیگه همه خانواده شوهر باهام بد شدن حالا هر سر قضیه رو میگرفتم یه ور دیگه از دستم در میرفت هی پیش اون عذر خواهی پیش این عذر خواهی حالا تازه یه ذره خوب شدن ک ای جاری شروع کرده شانس که نیست 

پس بیخیالش شو تو هم باهاش سنگین باش اصلا یجوری که انگار نیست وقتی بی دلیل اینطوری میکنه تو هم کارشو ...

بعد ب نظرت همه نمیگن مقصر منم شانس ندارم خواهر از خانواده شوهر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مدت پیش یکی از اقوامم راه دادم تو خونم تموم طلاهامو دزدیدبعدش دیگه همه خانواده شوهر باهام بد ...

وای عزیزم متاسفام ولی کاش  اصلا نمیذاشتی بفهمن از اقوام تو بوده !! چه فامیلی داشتینااا 😑😑😑😔😔 عجبببب حرص ادم درمیاد 😶😶😶☹️ حالا مطمیینی کار خودش بوده نمیشه ازش پس بگیری ؟ چرا از بقیه معذرت خواهی کردی ؟؟!!! طلاهای خودت بوده میدونم شما هم عیین خودم ساده ای رو میدی به همه 😞😞 خیلی بده این اخلاقی که ما دارین کاش یکم بیخیال باشیم 

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی ؟ 🍀👼🏻
وای عزیزم متاسفام ولی کاش  اصلا نمیذاشتی بفهمن از اقوام تو بوده !! چه فامیلی داشتیناا ...

نه من پنهان کرده بودم اون طرف خودش رو کرد ابرو ریزی در آورد کلی بد در مورد من گفت منم همش گریه خانواده شوهر منم به شدت دنبال حرف و حرف کشی دیگه بیچاره ام کرده بودن هی هر کی یه چی می گفت امروز این اخم می کرد فردا اون یکی 

نه من پنهان کرده بودم اون طرف خودش رو کرد ابرو ریزی در آورد کلی بد در مورد من گفت منم همش گریه خانوا ...

وای چه بد‌‌. حتما هم هی میخنداختن تقصیر خودت که نتونستی طلاتو نگه داری .. عیب نداره خواهر غصه نخور کاری که شده وگذشته ولی نذار کسی روت سوار شه با اخم وتخمش یا سرسنگینیش حالتو بد کنه . اصلا نشون نده که ناراحت میشی از رفتارشون بی تفاوت باش

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی ؟ 🍀👼🏻