2777
2789
عنوان

جاری.

307 بازدید | 26 پست

بچه ها بیایین...جاری بزرگ من خودشو خیلی می گیره از اون زنا که مثلا صداشون بلند نمیشه و تو جمع حرف نمی زنه و همیشه چادری ولی خب خیلی خیلی زیرکه من باهاشاز همون اول زیاد کاری نداشتم ولی الان چند ماهه الکی سر سنگین شده اصلا نمی دونم چرا اینموضوع منو واقعا اذیت میکنه من بدم میاد کسی ازم ناراحت باشه حس خود خوری می افته به جونم از دیشب هم بهش دو بارپیام دادم جوابم نداد بگین به نظرتون چیکار کنم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فک و فامیل شوهر الان باهام لج هستن منم حرص میخوردم عین شما نمیتونم ببینم کسی از دستم دلخوره یا رقتار سنگین میکنه از تو میسوزم مخصوصا تو یه جمع بری همه باهان بد باشن  .. تا اینکه دیدم اشتباه میکنم اونا فهمیدن من چجوری هستم حرصمو درمیارن الان اصلا ببخشید میگم به یورم مهم شوهرمه که هوامو داشته باشه 😑 حالا اون که دیگه جاری ت هست ولش کن خودش ببینه برات مهم نی درست میشه 

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی ؟ 🍀👼🏻
اینقدر بد رفتار میکنه وقتی می بینه آدمو بعدم بیشتر تو جمع هست نمیشه گفت 

پس بیخیالش شو تو هم باهاش سنگین باش اصلا یجوری که انگار نیست وقتی بی دلیل اینطوری میکنه تو هم کارشو بهش برگردون بفهمه چقد بده