2777
2789
عنوان

عمـه

378 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها دیشب خونه مادرشوهرم بودم مادرشوهرم گفت دخترم باید ب عمش بگه عزیزی.چون دخترم هفت ماهشه.منم گفتم من از کلمه عزیزی بدم میاد خوشم نمیاد عمه قشنگ تره.باز اون گفت نه عزیزی نزدیک تره.میخواستم بگم عزیز بودن ب گفتن عمه یا عزیزی نیست نگفتم.حالا از دیشب تا حالا دارم دییونه میشم اگر این دختر منه تربیتش دست منه من دلم نمیخواد این بگه عزیزی .از این کلمه خوشم نمیاد.بچه ها چیکار کنم

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

بچه هر چی مامان بگه یاد میگیره تو هی بگی عمه یاد میگیره

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزای دلم ترا خداکاری نکنید از اول زندگی مسائل  کوچک وپیش پا افتاده رم مغز وروح وروان تان را پر کنه بیخیال این موضوعات باشید بعدها حسرت میخوریدچه حرصهای بیخودی خوردید

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
میترسم اونا هی بذارن دهنش 

ن بابا بچه ب حرف مامان

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

خب منم به زن داداشم گفتم به بچه بگو به من بگه خاله 😂 اخه بچه داداشم خاله نداره منم تک عمه اشم گفتم بگه خاله خاله شدن رو بیشتر دست دارم خب 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
عزیزای دلم ترا خداکاری نکنید از اول زندگی مسائل  کوچک وپیش پا افتاده رم مغز وروح وروان تان را پ ...

بخدا نمیذارن.وقتی میرم خونشون همش میگن بچت زرد شده و لاغرشده و. .عیب رو بچم میذارن

خب منم به زن داداشم گفتم به بچه بگو به من بگه خاله 😂 اخه بچه داداشم خاله نداره منم تک عمه اشم گفتم ...

خاله فرق داره تا هزیزی